![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| у реду, ја је добио 4 ПЦ-а, 3 КСП (1 лаптоп), 1 Виста затим мој Видик систем (амд3500 64бит) има Виста Хоме Премиум 32 битни оперативни систем (глупи, глупи неинтелигентни ми не да проверите за 64 бита) и наводно 32 битни КСП СП2, па ... ... Могу ли надоградити на 64 бита са КСП или Виста? разлога питам, како сам глуп задњца добио стандардни КСП Хоме 32 битни и учитан на мој нов ПЦ АМД 3800 +, који је имао 4 харпун РАМ-а .... и гласи макс 3 харпун, глупе, глупе, глупе тај начин ... ЈА учити ... суђења и грешка .... чини се да се мој живот .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хтео надоградити КСП на Виста 32бит, али не види тачку одласка 64бит, ниједан софтвер користи и дривер су танке на терену.
|
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| За надоградњу, или не ... да надоградите је питање | цхеесепуфф | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 22 јануар 2008 20:45 |
| Упграде помоћ | Годин | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 17 јануар 2008 23:55 |
| Псу-Могу ли надоградити? | пете21 | Цасес & Поуер Супплиес | 6 | 12 новембар 2007 08:10 |
| Све сам могао надоградити? | јиммы_фоулер | Генерал Хардуаре Цхат | 9 | 9 аугуст 2007 07:25 |
| Им 'хандсоме за надоградњу .. потреба некакав помоћ | давецс77 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 30. јула 2007 18:25 |
| Тхреад Тоолс | |
| |