![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Právě jsem dokončil novou instalaci windows media centru, ale nyní zjistili, že můj starý profil uživatele je stále uloženy v adresáři C disk. Profil nevykazuje v uživatelských profilech sekce v ovládacím panelu ani můžu přístup nebo smazat soubor, jako tomu bylo dříve zaheslovaná na starou instalaci. Existuje nějaký způsob, jak tento soubor může být vypuštěn, je to, které zabírají většinu mého pevného disku. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Potřebujete přeformátujete opět ale učinit SHURE, že odstraníte oddíl a vytvořit nový
| |||
| |||
| Delprof.exe je příkaz-line nástroj, který můžete použít k vymazání uživatelských profilů http://www.microsoft.com/Downloads/d...displaylang=en |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nelze odstranit Staré uživatelské složky | yorkie2009 | Obecné Software Chat | 2 | 5. července 2009 13:47 |
| HELP! Chyba při načítání profilu uživatele po záložní server | Brandon8504 | Operační systémy Windows | 0 | 31. května 2009 23:02 |
| Vampirefreaks.com profil | BlackSnake | Web Design, hosting & SEO | 1 | 11 dubna 2008 06:19 |
| Nízký profil | Fondamento | Graphics Cards & Monitory | 2 | 15. listopadu 2007 09:07 |
| Nízký profil GFX pomozte prosím | Cew27 | Graphics Cards & Monitory | 2 | 10. října 2007 05:26 |
| Thread Nástroje | |
| |