![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Μόλις ολοκληρωθεί μια νέα εγκατάσταση των Windows Media κέντρο αλλά τώρα έχουν παρατηρήσει ότι παλιό μου προφίλ χρήστη εξακολουθεί να είναι αποθηκευμένο στο γ οδήγησης. Το προφίλ δεν δείχνει στο προφίλ χρήστη στον πίνακα ελέγχου τμήμα δεν μπορώ να έχω πρόσβαση ή να διαγράψετε το αρχείο, καθώς στο παρελθόν ήταν προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης για την παλαιά εγκατάσταση. Υπάρχει τρόπος το αρχείο αυτό μπορεί να διαγραφεί, δεδομένου ότι η ανάληψη του πιο σκληρού δίσκου μου. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| χρειάζεται να κάνουν ξανά πάλι αλλά Shure να διαγράψετε το διαμέρισμα και να κάνουν μια νέα
| |||
| |||
| Delprof.exe είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα γραμμής εντολών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διαγράψετε τα προφίλ χρηστών http://www.microsoft.com/Downloads/d...displaylang=en |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δεν είναι δυνατή η διαγραφή Παλιά χρήστη Φάκελοι | yorkie2009 | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 5 Ιουλ 2009 13:47 |
| HELP! Σφάλμα κατά τη φόρτωση προφίλ χρήστη μετά διακομιστή αντιγράφων ασφαλείας | Brandon8504 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 0 | 31 Μαΐου 2009 23:02 |
| Vampirefreaks.com προφίλ | BlackSnake | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 11 Απρ 2008 06:19 |
| Χαμηλό προφίλ | fondamento | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 15 Νοε 2007 09:07 |
| Χαμηλό προφίλ gfx βοηθήσει παρακαλώ | Cew27 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 10 Οκτ 2007 05:26 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |