μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Δεν είναι δυνατή η διαγραφή παλαιών προφίλ χρήστη

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 10 Γενάρη 2008, 15:41
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Δεν είναι δυνατή η διαγραφή παλαιών προφίλ χρήστη

Μόλις ολοκληρωθεί μια νέα εγκατάσταση των Windows Media κέντρο αλλά τώρα έχουν παρατηρήσει ότι παλιό μου προφίλ χρήστη εξακολουθεί να είναι αποθηκευμένο στο γ οδήγησης. Το προφίλ δεν δείχνει στο προφίλ χρήστη στον πίνακα ελέγχου τμήμα δεν μπορώ να έχω πρόσβαση ή να διαγράψετε το αρχείο, καθώς στο παρελθόν ήταν προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης για την παλαιά εγκατάσταση.
Υπάρχει τρόπος το αρχείο αυτό μπορεί να διαγραφεί, δεδομένου ότι η ανάληψη του πιο σκληρού δίσκου μου.
Old 10 Γενάρη 2008, 17:57
Banned Ομάδα

χρειάζεται να κάνουν ξανά πάλι αλλά Shure να διαγράψετε το διαμέρισμα και να κάνουν μια νέα

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
Μνήμες:
1gb
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI Radeon x1050
Κάρτα Ήχου:
ρομβοειδών xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
antech/x-power585
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
ασύρματο
Monitor (ες):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
Windows XP
Old 10 Γενάρη 2008, 19:01
Συντονιστής Ομάδας

Delprof.exe είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα γραμμής εντολών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διαγράψετε τα προφίλ χρηστών

http://www.microsoft.com/Downloads/d...displaylang=en

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Δεν είναι δυνατή η διαγραφή Παλιά χρήστη Φάκελοι yorkie2009 Γενικά Λογισμικό Chat 2 5 Ιουλ 2009 13:47
HELP! Σφάλμα κατά τη φόρτωση προφίλ χρήστη μετά διακομιστή αντιγράφων ασφαλείας Brandon8504 Λειτουργικά συστήματα Windows 0 31 Μαΐου 2009 23:02
Vampirefreaks.com προφίλ BlackSnake Web Design, Hosting & SEO 1 11 Απρ 2008 06:19
Χαμηλό προφίλ fondamento Κάρτες Γραφικών & Monitors 2 15 Νοε 2007 09:07
Χαμηλό προφίλ gfx βοηθήσει παρακαλώ Cew27 Κάρτες Γραφικών & Monitors 2 10 Οκτ 2007 05:26
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.