![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam upravo završio novu instalirati Windows Media centru, ali sada su primjetili da moj stari korisnički profil je još uvijek pohranjena u C voziti. Profil se ne prikazuju u odjeljku korisničke profile na upravljačkoj ploči, niti mogu pristupati ili brisanje datoteke kao što je prethodno zaštićena lozinkom na staru instalaciju. Ima li bilo koji način ove datoteke može biti obrisana jer je uzimanje većina mojih tvrdom disku. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| što trebate napraviti, ali opet reformatizovati shure da izbrišete particiju i napraviti novi
| |||
| |||
| Delprof.exe je uslužni program za naredbeni redak koji možete koristiti za brisanje korisničkih profila http://www.microsoft.com/Downloads/d...displaylang=en |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ne može se izbrisati Stare User Mape | yorkie2009 | Općenito Software Chat | 2 | 5. srpnja 2009 13:47 |
| POMOZITE! Pogreška pri učitavanju profil korisnika nakon poslužitelju backup | Brandon8504 | Windows Operating Systems | 0 | 31. svibanj 2009 23:02 |
| Vampirefreaks.com profil | BlackSnake | Web Dizajn, Hosting & SEO | 1 | 11. travanj 2008 06:19 |
| Low profile | fondamento | Graphics Cards & Monitors | 2 | 15. studeni 2007 09:07 |
| Niski profil gfx pomoć molim | Cew27 | Graphics Cards & Monitors | 2 | 10. listopad 2007 05:26 |
| Thread Tools | |
| |