![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי רק סיימו להתקין חדשה של Windows Media Centre אבל עכשיו יש שם לב כי את פרופיל המשתמש הישן עדיין מאוחסנים על כונן C. הפרופיל אינו מציג את פרופילי המשתמשים במדור בלוח הבקרה ולא אוכל לגשת או למחוק את הקובץ כפי שהיה בעבר מוגן בסיסמה על התקן הישן. האם יש דרך הקובץ הזה ניתן למחוק כמו זה תופס את רוב הכונן הקשיח שלי. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה צריך לאתחל מחדש שוב אבל shure לעשות את זה אתה מוחק את המחיצה ולבצע אחד חדש
| |||
| |||
| Delprof.exe הוא כלי שירות של שורת הפקודה שבאפשרותך להשתמש בו כדי למחוק את פרופילי המשתמשים http://www.microsoft.com/Downloads/d...displaylang=en |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אין אפשרות למחוק את המשתמש הישן תיקיות | yorkie2009 | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | ה -5 בחודש יולי 2009 13:47 |
| Help!! שגיאה בטעינת פרופיל משתמש לאחר גיבוי שרת | Brandon8504 | מערכות ההפעלה Windows | 0 | 31 מאי 2009 23:02 |
| Vampirefreaks.com פרופיל | BlackSnake | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 1 | 11th אפריל 2008 06:19 |
| פרופיל נמוך | fondamento | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | ה -15 בחודש נובמבר 2007 09:07 |
| פרופיל נמוך gfx עזרה בבקשה | Cew27 | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | -10 אוקטובר 2007 05:26 |
| שרשרת כלים | |
| |