mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Nepavyko ištrinti seną vartotojo profilį

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 10, 2008, 15:41
Naujas Narys

Aš ką tik baigė naujo įdiegti "Windows Media centras, bet dabar pastebėjau, kad mano senas vartotojo anketa vis dar yra saugomi C diske. Profilis nerodo vartotojo profilio skyriuje "Valdymo skydas, nei galėčiau gauti arba ištrinti failo, nes anksčiau buvo apsaugotas slaptažodžiu nuo senų įdiegti.
Ar yra koks nors būdas tai failas gali būti išbrauktas, nes tai pradėjimo dauguma mano kietajame diske.
Old Sausis 10, 2008, 17:57
Banned Group

reikia formatuoti, bet vėl padaryti Shure, kad ištrinti skirsnį, ir kad naujas vienas

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
Intel P4
Pagrindinė plokštė:
ECS 915pla2
RAM atmintis:
1gb
Graphics Card (-ai):
ATI Radeon x1050
Garso plokštė:
Diamond Xtreme 7,1
Kietasis diskas (-ai):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
bevielis
Monitorius (-ai):
Philips 109b6 19 "CRT
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Old Sausis 10, 2008, 19:01
Moderatorius Grupė

Delprof.exe yra komandų eilutės įrankis, kurį galite naudoti ištrinti vartotojo profiliai

http://www.microsoft.com/Downloads/d...displaylang=en

Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.