менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Не вдалося видалити старий профіль користувача

Reply

Різьба Інструменти
Old 10 січня 2008, 15:41
Нові члени групи

Default Не вдалося видалити старий профіль користувача

Я тільки що завершив установку нових вікон медіа-центр, але вже помітив, що мій старий профіль користувача як і раніше, зберігається в C диск. Профіль не відображається в розділі профілів користувачів у панелі управління не може отримати доступ або видалити файл, як це було раніше захищених паролем на старої установки.
Чи є спосіб цей файл може бути вилучений як це займаючи більшу частину мого жорсткого диска.
Old 10 січня 2008, 17:57
Забороненої угруповання

Вам необхідно переформатувати знову, але зробити Shure, що ви вилучили розділ і зробити нову

Моя система: #

Процесор (и):
Intel P4
Материнська плата:
ECS 915pla2
ОЗУ:
1gb
Графічна карта (и):
ATI Radeon X1050
Звукова карта:
Diamond Xtreme 7.1
Жорсткий диск (и):
160gb
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Діло / PSU:
antech/x-power585
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Бездротове
Монітор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операційна система (и):
Windows XP
Old 10 січня 2008, 19:01
Модератор групи

Delprof.exe це утиліта командного рядка, які можна використовувати для видалення профілів користувачів

http://www.microsoft.com/Downloads/d...displaylang=en

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Не вдається видалити старого користувальницьких папок yorkie2009 General Software чат 2 5 липня 2009 13:47
Допоможіть! Помилка при завантаженні профілю користувача після сервер резервного копіювання Brandon8504 Операційні системи Windows 0 31 травня 2009 23:02
Vampirefreaks.com профіль BlackSnake Веб дизайн, хостинг & SEO 1 11 квітня 2008 06:19
Низький профіль fondamento Графічні карти & Монітори 2 15 листопада 2007 09:07
Низький профіль GFX допомогти, будь ласка Cew27 Графічні карти & Монітори 2 10 жовтня 2007 05:26
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.