![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я тільки що завершив установку нових вікон медіа-центр, але вже помітив, що мій старий профіль користувача як і раніше, зберігається в C диск. Профіль не відображається в розділі профілів користувачів у панелі управління не може отримати доступ або видалити файл, як це було раніше захищених паролем на старої установки. Чи є спосіб цей файл може бути вилучений як це займаючи більшу частину мого жорсткого диска. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вам необхідно переформатувати знову, але зробити Shure, що ви вилучили розділ і зробити нову
| |||
| |||
| Delprof.exe це утиліта командного рядка, які можна використовувати для видалення профілів користувачів http://www.microsoft.com/Downloads/d...displaylang=en |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Не вдається видалити старого користувальницьких папок | yorkie2009 | General Software чат | 2 | 5 липня 2009 13:47 |
| Допоможіть! Помилка при завантаженні профілю користувача після сервер резервного копіювання | Brandon8504 | Операційні системи Windows | 0 | 31 травня 2009 23:02 |
| Vampirefreaks.com профіль | BlackSnake | Веб дизайн, хостинг & SEO | 1 | 11 квітня 2008 06:19 |
| Низький профіль | fondamento | Графічні карти & Монітори | 2 | 15 листопада 2007 09:07 |
| Низький профіль GFX допомогти, будь ласка | Cew27 | Графічні карти & Монітори | 2 | 10 жовтня 2007 05:26 |
| Різьба Інструменти | |
| |