![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре, така да влезете вчера и съм веднага подсказано от "не може да намери асоциираните файлове или файлове с йерархията на този потребител", или други подобни. ![]() Мигновено се подозира, някой има заличава цялата ми библиотека на лични файлове, аз вкоренени около тях само за да намерят нищо. Сега, аз знам кой би могъл да направи, но аз просто искам да се уверете, че това определено е дело на чисто, умишлено изтриване, не е нещо случайно. Знам, че това вероятно не е така, но има ли вероятност някои странни сценарий или събитие може едновременно изтрием всичко с изключение на основните потребителски файлове? Всички мулти-потребителски софтуер все още остава, просто всичко, специфични за собствеността си беше отишла. Наздравици |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можеш ли да ни кажете точно какво съобщение за грешка и OS, която използвате
| |||
| |||
| Аз съм с XP Pro, и опитвам твърд към помня тук, мисля, че го каза; "Не може да намерите файлове, свързани с този потребител", след който съм влязъл, Windows продължи да същество recreate основните потребителски файлове, което ме мислиш моя профил е по същество изпратени в забвение - но не беше. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Оръдие Намирам Ръкопис на файла C: \ windows \ system32 \ Lio.vbs | blubla | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 17 | 26-ти октомври 2009 г 16:39 |
| Как да промените иконите за файлове?! Не Типове файлове или папки, всеки отделен файл. | 4D (Fordy (Форд) Оли | Windows операционни системи | 1 | 26 Юли 2009 05:10 |
| . NRG файл? Не мога да okpen моите музикални файлове, тъй като аз деинсталира Nero | Kona1984hawaii | Мултимедия & Codecs | 3 | 3 януари 2008 06:20 |
| Как мога да променя Windows файл потребителско име? | xAlanxEnglandx | Windows операционни системи | 1 | 28 Дек 2007 16:33 |
| Можете ли да промените файловия формат за Windows Media файл? | confused21 | Windows операционни системи | 1 | 17 ноември 2007 03:27 |
| Нишка Инструменти | |
| |