![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ok, tak jsem se přihlásit, a včera jsem okamžitě pobízené a 'nemůže najít přidružené soubory nebo soubor hierarchii tohoto uživatele' a podobně. ![]() Okamžitě podezření někdo vypouští celý svůj knihovna osobní spisy, I kořeny asi pro ně jen najít nic. Vím, kdo by mohl udělat, ale já jen chci, aby se ujistil, je to určitě jde o čisté, úmyslné vymazání, není něco náhodného. Já vím, je to asi není, ale je tu šance, že některé bizarní situaci nebo událost by mohla zároveň odstranit vše, kromě základní uživatelské soubory? Všechny multi-uživatelského software stále zůstává, jen vše specifické pro mé vlastnictví byla pryč. Na zdraví |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Můžeš nám sdělit přesnou chybovou zprávu a jaký OS Pouľíváte
| |||
| |||
| Jsem pomocí XP Pro, a pokusu těžké zapamatovat si, myslím, že to řekl; 'Nelze nalézt soubory spojené s tímto uživatelem', po které jsem přihlášen, Windows přikročil k podstatě obnovit základní uživatelské soubory, které se mi myslím můj profil byl v podstatě poslal do zapomnění - ale nebylo. |