![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Εντάξει, έτσι συνδεθείτε με χθες και είμαι αμέσως ζητηθεί από ένα "δεν μπορείτε να βρείτε το αρχείο ή τα αρχεία που συνδέονται με την ιεραρχία σε αυτό το χρήστη», ή κάτι παρόμοιο. ![]() Αμέσως υποψιάζεται κάποιος έχει διαγραφεί μου όλη τη βιβλιοθήκη των προσωπικών αρχείων, γύρω από τις ρίζες μου για αυτά μόνο για να βρείτε τίποτα δεν. Τώρα, ξέρω ποιος θα μπορούσε να γίνει, αλλά θέλω μόνο να βεβαιωθείτε ότι αυτή είναι σίγουρα μια περίπτωση καθαρής, εκ προθέσεως διαγραφή, κάτι που δεν τυχαία. Ξέρω ότι είναι πιθανόν να μην ισχύει, αλλά υπάρχει μια πιθανότητα ότι το σενάριο ή κάποια περίεργη περίπτωση θα μπορούσε ταυτόχρονα να διαγράψετε τα πάντα εκτός από τα βασικά αρχεία χρήστη; Όλα πολλών χρηστών λογισμικού εξακολουθεί να υπάρχει, ειδικά σε ό, μόλις μου είχε φύγει ιδιοκτησίας. Εις υγεία |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορείτε να μας πείτε το ακριβές μήνυμα λάθους και τι OS που χρησιμοποιείτε
| |||
| |||
| Είμαι με τη χρήση XP Pro, και προσπαθούμε σκληρά να θυμόμαστε εδώ, νομίζω ότι είπε? 'Δεν μπορείτε να βρείτε τα αρχεία που σχετίζονται με αυτό το χρήστη », μετά την οποία θα συνδεθείτε, τα Windows προχώρησε ουσιαστικά να αναδημιουργήσει τα βασικά αρχεία χρήστη, το οποίο με κάνει να πιστεύω το προφίλ μου ήταν ουσιαστικά έστειλε σε λήθη - αλλά δεν ήταν. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δεν μπορείτε να βρείτε Script αρχείο C: \ WINDOWS \ system32 \ Lio.vbs | blubla | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 17 | 26 Οκτωβρίου, 2009 16:39 |
| Τρόπος αλλαγής Εικονίδια για αρχεία;! Δεν τύποι αρχείων ή φακέλων, κάθε αρχείου. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 26 Ιουλ 2009 05:10 |
| . NRG αρχείο; Δεν μπορώ να okpen μου μουσικά αρχεία από τότε που απεγκαταστήσατε Nero | Kona1984hawaii | Multimedia & Codecs | 3 | 3η Ιαν 2008 06:20 |
| Πώς μπορώ να αλλάξω τα Windows αρχείο όνομα χρήστη; | xAlanxEnglandx | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 28 Δεκ. 2007 16:33 |
| Μπορείτε να αλλάξετε τη μορφή αρχείου στο Windows Media file; | confused21 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 17 Νοε 2007 03:27 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |