![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, pa mi se prijavite na jučer i ja odmah zatraži od 'ne može pronaći pridružene datoteke ili datoteke s ovog korisnika hijerarhija', ili slično. ![]() Brzo suspecting netko je obrisan moj cijeli biblioteka osobne datoteke, ja ukorenjena oko samo za njih naći ništa. Sada, ja znam tko bi mogao imati ispunjavanja, ali JA pravedan ištanje kako bi bili sigurni da je ovo definitivno slucaju cista, namjerno brisanje, nije nešto slučajno. Znam da je vjerojatno nije slučaj, ali postoji šansa da neki bizaran scenariju ili događaj istovremeno mogla izbrisati sve osim osnovne korisničke datoteke? Svi višekorisnički softver i dalje ostao samo specifične za sve moje vlasništvo je nestalo. Živjeli |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možete li nam reći točno poruku o pogrešci, a što OS koristite
| |||
| |||
| Im 'koristeći XP Pro, a težak tvrdo to sjećati se ovdje, mislim da je rekao; 'Ne može se pronaći datoteke povezane sa ovom', nakon čega sam se prijavili, Windows nastavila na osnovi recreate osnovne korisničke datoteke, što čini mi misliti moj profil bitno je poslao u zaborav - ali nije. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Mogu Ne Nađi prema Original Varalica C: \ WINDOWS \ system32 \ Lio.vbs | blubla | Virus, Spyware i sigurnost | 17 | 26 listopad 2009 16:39 |
| Kako to Chanel ikona za datoteke? Nije Vrste datoteka ili mape, svaki pojedinac File. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Windows Operating Systems | 1 | 26. srpnja 2009 05:10 |
| . Nrg file? Ne mogu okpen moju glazbu jer sam deinstaliran Nero | Kona1984hawaii | Multimedija i kodeci | 3 | 3. siječanj 2008 06:20 |
| Kako mogu promijeniti Windows datoteka korisničko ime? | xAlanxEnglandx | Windows Operating Systems | 1 | 28. prosinac 2007 16:33 |
| Možete li promijeniti format datoteke u programu Windows Media file? | confused21 | Windows Operating Systems | 1 | 17. studeni 2007 03:27 |
| Thread Tools | |
| |