kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Nem találja a kapcsolódó fájlokat vagy fájlt hierarchia felhasználó

Reply

Téma eszközök
Old Május 4 2009, 06:05
Új tag Csoport

Default Nem találja a kapcsolódó fájlokat vagy fájlt hierarchia felhasználó

Oké, szóval bejelentkezni tegnap és am azonnal kéri a "nem találom a hozzá kapcsolódó fájlokat vagy fájlt hierarchia felhasználó", vagy hasonló.

Azonnal sejtette valaki törölte az egész könyvtár a személyes fájlokat, én gyökeres körül őket, hogy csak a semmi. Most már tudom, hogy ki lehetett volna tenni, de én csak azt, hogy biztosan ez határozottan esetben tiszta, szándékos törlése, nem valami véletlen.

Tudom, hogy valószínűleg nem ez a helyzet, de van esély, hogy néhány bizarr forgatókönyv esetén is, vagy egyszerre törölni mindent, kivéve az alapvető felhasználói fájlokat?

Mind több felhasználó használhatja a szoftvert továbbra is, csak mindent sajátos én tulajdon eltûnt.

Egészségére
Old Május 4 2009, 07:54
Donor Group

Meg tudod mondani, mi a pontos hibaüzenet, és milyen operációs rendszer használata

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Május 4 2009, 08:28
Új tag Csoport

I'm using XP Pro, és megpróbál kemény-hoz emlékszik itt, azt hiszem, azt mondta;

"Nem található a kép jár a felhasználó, amely után az I. bejelentkezve, Windows folytatta, hogy lényegében újra az alapvető felhasználói kép, ami eszembe jutott a profilom lényegében küldött a feledésbe - de nem volt.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Nem találom Script File C: \ WINDOWS \ System32 \ Lio.vbs blubla Vírus, kémprogram és biztonság 17 Október 26, 2009 16:39
How to Change ikon Files? Nem Fájltípusok és mappák, minden egyes fájl. 4D (Fordy (Ford) Ollie A Windows operációs rendszerek 1 26. július 2009 05:10
. NRG fájl? Nem az én zenei fájlok okpen mert uninstalled Nero Kona1984hawaii Multimédia és kodekek 3 3. január 2008 06:20
Hogyan tudom megváltoztatni a fájlt a Windows felhasználói neve? xAlanxEnglandx A Windows operációs rendszerek 1 28. december 2007 16:33
Meg tudja változtatni fájl a Windows Media formátumú fájlokat? confused21 A Windows operációs rendszerek 1 17. november 2007 03:27
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.