![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Oké, szóval bejelentkezni tegnap és am azonnal kéri a "nem találom a hozzá kapcsolódó fájlokat vagy fájlt hierarchia felhasználó", vagy hasonló. ![]() Azonnal sejtette valaki törölte az egész könyvtár a személyes fájlokat, én gyökeres körül őket, hogy csak a semmi. Most már tudom, hogy ki lehetett volna tenni, de én csak azt, hogy biztosan ez határozottan esetben tiszta, szándékos törlése, nem valami véletlen. Tudom, hogy valószínűleg nem ez a helyzet, de van esély, hogy néhány bizarr forgatókönyv esetén is, vagy egyszerre törölni mindent, kivéve az alapvető felhasználói fájlokat? Mind több felhasználó használhatja a szoftvert továbbra is, csak mindent sajátos én tulajdon eltûnt. Egészségére |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Meg tudod mondani, mi a pontos hibaüzenet, és milyen operációs rendszer használata
| |||
| |||
| I'm using XP Pro, és megpróbál kemény-hoz emlékszik itt, azt hiszem, azt mondta; "Nem található a kép jár a felhasználó, amely után az I. bejelentkezve, Windows folytatta, hogy lényegében újra az alapvető felhasználói kép, ami eszembe jutott a profilom lényegében küldött a feledésbe - de nem volt. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Nem találom Script File C: \ WINDOWS \ System32 \ Lio.vbs | blubla | Vírus, kémprogram és biztonság | 17 | Október 26, 2009 16:39 |
| How to Change ikon Files? Nem Fájltípusok és mappák, minden egyes fájl. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | A Windows operációs rendszerek | 1 | 26. július 2009 05:10 |
| . NRG fájl? Nem az én zenei fájlok okpen mert uninstalled Nero | Kona1984hawaii | Multimédia és kodekek | 3 | 3. január 2008 06:20 |
| Hogyan tudom megváltoztatni a fájlt a Windows felhasználói neve? | xAlanxEnglandx | A Windows operációs rendszerek | 1 | 28. december 2007 16:33 |
| Meg tudja változtatni fájl a Windows Media formátumú fájlokat? | confused21 | A Windows operációs rendszerek | 1 | 17. november 2007 03:27 |
| Téma eszközök | |
| |