![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| טוב, אז אני נכנס למחשב אתמול בבוקר מיד הנחיה של 'אין אפשרות למצוא את הקובץ או הקבצים המקושרת עם היררכיה משתמש זה', או דומה. ![]() מיידי suspecting מישהו נמחק כל ספריה של קבצים אישיים, אני מעורה בסביבה אותם רק כדי למצוא כלום. עכשיו, אני יודע מי יכול היה לעשות זאת, אבל אני רק רוצה לוודא זה בהחלט מקרה של מאה אחוז, מכוונת המחיקה, לא משהו בשוגג. אני יודע שזה כנראה לא המקרה, אבל יש סיכוי קצת מוזר תרחיש או אירוע בו זמנית יכול למחוק הכל חוץ משתמש בסיסי קבצים? כל משתמש בתוכנה מרובת עדיין נשאר, פשוט הכל ספציפיות בעלות שלי נעלם. לחיים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם אתה יכול לספר לנו בדיוק את הודעת השגיאה ומה מערכת הפעלה אתה משתמש
| |||
| |||
| אני משתמש ב XP Pro, ולנסות קשה לזכור כאן, אני חושב שהוא אמר; 'לא ניתן למצוא את הקבצים הקשורים למשתמש זה', ואחרי זה אני נכנסת, Windows התחיל למעשה מחדש את קבצי הליבה המשתמש, אשר גורם לי לחשוב את הפרופיל שלי היה למעשה נשלח לתוך שכחה - אבל לא היה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| האם לא מצא Script File C: \ WINDOWS \ system32 \ Lio.vbs | blubla | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 17 | 26 אוקטובר 2009 16:39 |
| כיצד לשנות סמלים של קבצים? לא סוגי קבצים או תיקיות, כל קובץ. | 4d (Fordy (פורד) אולי | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 26 יולי 2009 05:10 |
| . NRG קובץ? אני לא יכול okpen שלי קובצי מוסיקה מאז אני הוסר Nero | Kona1984hawaii | מולטימדיה רכיבי Codec | 3 | 3rd ינואר 2008 06:20 |
| איך אני יכול לשנות את שם המשתמש של Windows קובץ? | xAlanxEnglandx | מערכות ההפעלה Windows | 1 | -28 דצמבר 2007 16:33 |
| האם אתה יכול לשנות את פורמט הקובץ ל-Windows Media קובץ? | confused21 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | -17 נובמבר 2007 03:27 |
| שרשרת כלים | |
| |