![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bun, deci mă conectez ieri şi sunt imediat vi se solicită de către un "nu poate să găsească fişierele asociate sau fişier ierarhie cu acest utilizator", sau ceva similar. ![]() Instantaneu suspecta cineva mi-a şters întreaga bibliotecă de imagini personale, am înrădăcinate în jurul lor doar pentru a găsi nimic. Acum, că ştiu cine ar fi putut face, dar eu vreau doar să vă asiguraţi că acest lucru este cu siguranţă un caz de pură, de ştergere cu intenţie, nu ceva accidental. Ştiu că este, probabil, nu se întâmplă, dar există o şansă ca unele bizare scenariu sau un eveniment ar putea şterge tot simultan cu excepţia de bază utilizator fişiere? Tot mai multi utilizatori de software a rămas în continuare, doar totul speciale pentru a-mi proprietate a fost plecat. Noroc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Puteţi să ne spuneţi exact ce mesaj de eroare şi de sisteme de operare pe care îl utilizaţi
| |||
| |||
| Sunt folosind XP Pro, şi încearcă din greu pentru a aminti aici, cred că a spus; 'Nu se poate găsi fişierele asociate cu acest utilizator ", după care am înregistrat, în esenţă, Windows a procedat la recrea de bază utilizator imagini, care mă face să cred că profilul meu a fost în esenţă, trimis in uitare -, dar nu a fost. |