![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, tak som sa prihlásiť, a včera som okamžite poháňané a 'nemôže nájsť pridružené súbory alebo súbor hierarchiu tohto užívateľa' a podobne. ![]() Okamžite podozrenie niekto vypúšťa celý svoj knižnica osobné spisy, I korene asi pre nich len nájsť nič. Viem, kto by mohol urobiť, ale já len chcem, aby sa ubezpečil, je to určite ide o čisté, úmyselné vymazanie, nie je niečo náhodného. Já vím, je to asi nie je, ale je tu šanca, že niektoré bizarnej situácii alebo udalosť by mohla zároveň odstrániť všetko, okrem základné užívateľské súbory? Všetky multi-užívateľského software stále zostáva, len všetko špecifické pre mojej vlastníctva bola preč. Na zdravie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Môžeš nám povedať presnú chybovú správu a aký OS Pouľívate
| |||
| |||
| Som pomocou XP Pro, a pokuse ťažké zapamätať si, myslím, že to povedal; 'Nedá sa nájsť súbory spojené s týmto užívateľom', po ktoré som prihlásený, Windows zadržal k podstate obnoviť základné užívateľské súbory, ktoré sa mi myslím môj profil bol v podstate poslal do zabudnutia - ale nebolo. |