мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Не може пронаћи повезане датотеке или датотеке хијерархији са овим корисником

Reply

Тхреад Тоолс
Old 4. мај 2009, 06:05
Нови члан групе

Default Не може пронаћи повезане датотеке или датотеке хијерархији са овим корисником

Ок, па ми се пријавите на јучер и ја одмах затражи од 'не може пронаћи придружене датотеке или датотеке са овог корисника хијерархија', или слично.

Брзо суспецтинг неко је избрисан мој цели библиотека личне датотеке, ја укорењена око само за њих наћи ништа. Сада, ја знам ко би могао имати испуњавања, ипак ЈА праведан тражен како би били сигурни да је ово дефинитивно слуцају циста, намерно брисање, није нешто случајно.

Знам да је вероватно није случај, али постоји шанса да неки бизаран сценарију или догађај истовремено могла избрисати све осим основне корисничке датотеке?

Сви мултиплејер софтвер и даље остао само специфичне за све моје власништво је нестало.

Живели
Old 4. мај 2009, 07:54
Донаторска Група

Default Не може пронаћи повезане датотеке или датотеке хијерархији са овим корисником

Можете ли нам рећи тачно поруку о грешци, а што ОС користите

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 4. мај 2009, 08:28
Нови члан групе

Им 'помоћу КСП Про, а тежак тврд за сећати се овде, мислим да је рекао;

'Не може се пронаћи датотеке повезане са овом', након чега сам се пријавили, Уиндоус наставила на основу рецреате основне корисничке датотеке, што чини ми мислити мој профил битно је послао у заборав - али није.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Не могу да Пронађи скрипте датотека Ц: \ УИНДОУС \ Сыстем32 \ Лио.вбс блубла Вирус, Спыуаре и безбедност 17 26 Окт 2009 16:39
Како за пресвући икона за датотеке? Није Врсте датотека или фасцикле, сваки појединац Филе. 4Д (Форды (Форд) Оллие Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 26. јула 2009 05:10
. Нрг филе? Не могу окпен моју музику јер сам деинсталирана Неро Кона1984хауаии Мултимедија и кодеци 3 3 јануар 2008 06:20
Како да променим Уиндоус датотека корисничко име? ксАланксЕнгландкс Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 28 децембар 2007 16:33
Можете ли да промените формат датотеке у програму Уиндоус Медиа филе? цонфусед21 Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 17 новембар 2007 03:27
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц