![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ок, па ми се пријавите на јучер и ја одмах затражи од 'не може пронаћи придружене датотеке или датотеке са овог корисника хијерархија', или слично. ![]() Брзо суспецтинг неко је избрисан мој цели библиотека личне датотеке, ја укорењена око само за њих наћи ништа. Сада, ја знам ко би могао имати испуњавања, ипак ЈА праведан тражен како би били сигурни да је ово дефинитивно слуцају циста, намерно брисање, није нешто случајно. Знам да је вероватно није случај, али постоји шанса да неки бизаран сценарију или догађај истовремено могла избрисати све осим основне корисничке датотеке? Сви мултиплејер софтвер и даље остао само специфичне за све моје власништво је нестало. Живели |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете ли нам рећи тачно поруку о грешци, а што ОС користите
| |||
| |||
| Им 'помоћу КСП Про, а тежак тврд за сећати се овде, мислим да је рекао; 'Не може се пронаћи датотеке повезане са овом', након чега сам се пријавили, Уиндоус наставила на основу рецреате основне корисничке датотеке, што чини ми мислити мој профил битно је послао у заборав - али није. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Не могу да Пронађи скрипте датотека Ц: \ УИНДОУС \ Сыстем32 \ Лио.вбс | блубла | Вирус, Спыуаре и безбедност | 17 | 26 Окт 2009 16:39 |
| Како за пресвући икона за датотеке? Није Врсте датотека или фасцикле, сваки појединац Филе. | 4Д (Форды (Форд) Оллие | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 26. јула 2009 05:10 |
| . Нрг филе? Не могу окпен моју музику јер сам деинсталирана Неро | Кона1984хауаии | Мултимедија и кодеци | 3 | 3 јануар 2008 06:20 |
| Како да променим Уиндоус датотека корисничко име? | ксАланксЕнгландкс | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 28 децембар 2007 16:33 |
| Можете ли да промените формат датотеке у програму Уиндоус Медиа филе? | цонфусед21 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 17 новембар 2007 03:27 |
| Тхреад Тоолс | |
| |