менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Не можу знайти відповідні файли або файли з цією ієрархією користувачів

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 2009 Травень, 06:05
Нові члени групи

Default Не можу знайти відповідні файли або файли з цією ієрархією користувачів

Гаразд, я вчора на журнал, і я відразу ж викликана "не може знайти файли, пов'язані або ієрархії файлів з цим користувачем", або аналогічну.

Миттєво підозрюючи, хтось видалив всю мою бібліотеку особистих файлів, я укорінених навколо їх тільки знайти. Тепер я знаю, хто міг би зробити, але я просто хочу, щоб переконатися, що це, безумовно, справа чисто, навмисного видалення, а не чимось випадковим.

Я знаю, це, ймовірно, не так, але існує ймовірність того, що трохи дивно сценарій або подія може одночасно видалити всі, крім основних файлів користувача?

Все пропало багатокористувацька програма як і раніше залишається, просто всі конкретні моєю власністю.

Ура
Old 4 2009 Травень, 07:54
Донор групи

Чи можете Ви розповісти нам точне повідомлення про помилку і яку ОС ви використовуєте

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 4 2009 Травень, 08:28
Нові члени групи

Я використовую XP Pro, і намагається пам'ятати тут, я думаю, що це сказав;

'Не можу знайти файли, пов'язані з цим користувачем ", після чого я увійти в систему, Windows приступив до суті відтворити основні файли користувача, який дозволяє мені думати, моя анкета була по суті направлено в Лету - але не був.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Не вдається знайти файл сценарію "C: \ WINDOWS \ system32 \ Lio.vbs blubla Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 17 26 жовтня 2009 16:39
Як змінити іконки для файлів?! Чи не Типи файлів або папок, окремого файлу. 4D (Fordy (Форд) Оллі Операційні системи Windows 1 26 липня 2009 05:10
. NRG файл? Я не можу okpen мої музичні файли, так як я видалив Nero Kona1984hawaii Мультимедіа & кодеки 3 3 січня 2008 06:20
Як я можу змінити користувач Windows назва файлу? xAlanxEnglandx Операційні системи Windows 1 28 грудня 2007 16:33
Чи можете ви змінити формат файлу для файлів Windows Media? confused21 Операційні системи Windows 1 17 листопада 2007 03:27
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.