![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гаразд, я вчора на журнал, і я відразу ж викликана "не може знайти файли, пов'язані або ієрархії файлів з цим користувачем", або аналогічну. ![]() Миттєво підозрюючи, хтось видалив всю мою бібліотеку особистих файлів, я укорінених навколо їх тільки знайти. Тепер я знаю, хто міг би зробити, але я просто хочу, щоб переконатися, що це, безумовно, справа чисто, навмисного видалення, а не чимось випадковим. Я знаю, це, ймовірно, не так, але існує ймовірність того, що трохи дивно сценарій або подія може одночасно видалити всі, крім основних файлів користувача? Все пропало багатокористувацька програма як і раніше залишається, просто всі конкретні моєю власністю. Ура |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи можете Ви розповісти нам точне повідомлення про помилку і яку ОС ви використовуєте
| |||
| |||
| Я використовую XP Pro, і намагається пам'ятати тут, я думаю, що це сказав; 'Не можу знайти файли, пов'язані з цим користувачем ", після чого я увійти в систему, Windows приступив до суті відтворити основні файли користувача, який дозволяє мені думати, моя анкета була по суті направлено в Лету - але не був. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Не вдається знайти файл сценарію "C: \ WINDOWS \ system32 \ Lio.vbs | blubla | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 17 | 26 жовтня 2009 16:39 |
| Як змінити іконки для файлів?! Чи не Типи файлів або папок, окремого файлу. | 4D (Fordy (Форд) Оллі | Операційні системи Windows | 1 | 26 липня 2009 05:10 |
| . NRG файл? Я не можу okpen мої музичні файли, так як я видалив Nero | Kona1984hawaii | Мультимедіа & кодеки | 3 | 3 січня 2008 06:20 |
| Як я можу змінити користувач Windows назва файлу? | xAlanxEnglandx | Операційні системи Windows | 1 | 28 грудня 2007 16:33 |
| Чи можете ви змінити формат файлу для файлів Windows Media? | confused21 | Операційні системи Windows | 1 | 17 листопада 2007 03:27 |
| Різьба Інструменти | |
| |