по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Не мога да получа данни Off от стария си твърд диск - Грешен Разрешения - необходимостта от предприемане на Собствеността

Reply

Нишка Инструменти
Old 22 април 2009 г., 23:18
Новите държави Група

Default Не мога да получа данни Off от стария си твърд диск - Грешен Разрешения - необходимостта от предприемане на Собствеността

Е, напоследък ми компютър разбил и аз загубих всичките си музика и снимки. Мислех, че всичко е мъртъв, но се сетих, че имам всичко на един стар хард диск от компютър, чието захранване излезе. Имам SATA към USB адаптер и то свързани и се обърна на глобата. Бях в състояние да получи част от музиката ми се, но само в определени файлове. Когато се опитах да отворите някоя от останалите файлове той каза, че не е имал разрешение за достъп до файловете. Отидох чрез подсказва, но не мога да разбера какво да направя. Опитах се да взема собствеността на твърдия диск, на папки, дори отделни файлове, но нищо не работи. Има ли някой знае какво да прави, защото аз ще се devestated ако аз загубих моята ваканция снимки. Благодаря ви много за помощта.

Забележка: Дискът ми беше от XP компютър и компютъра Im опитвате да преместите файлове, за да е Vista. Имам XP компютър, който може да използва, ако Vista просто навик работа. Ако тя навик работа на Изглед знаеш как да го направят работата на XP?
Old 23 април 2009 г., 04:35
Номер на групата

Default Не мога да получа данни Off от стария си твърд диск - Грешен Разрешения - необходимостта от предприемане на Собствеността

Имате малко прочети тук и да видим дали това помага.

Моята система: Начало Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Дънната платка:
Asus M2V REV 1.
RAM памет:
4GB (3.25gb видими)
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Звукова карта:
5,1 Reatek на борда
Hard Drive (и):
250 GB SATA & 400gb SATA
Оптично устройство (а):
Pioneer 110 х 2
Дело / PSU:
Акции / 550 вата Тиха
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 20MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Операционна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Нещо не е наред с моето Hard Drive cheesepuff Общи Хардуер Чат 12 13 април 2009 14:21
Прехвърляне на данни от твърдия диск, за да ВЪТРЕШЕН външен твърд диск. XPC465 Дискове & сменяемите носители 1 3 Март 2009 06:46
Hard Drive Разрешения във Vista? Haun Windows операционни системи 1 28 Дек 2008 19:08
Помощ за изтегляне на данни от стария твърд диск sls2k8 Дискове & сменяемите носители 16 29 Feb 2008 08:29
Защо не мога да получите достъп до данни на моя твърд диск? j323mo Дискове & сменяемите носители 3 31 Jan 2008 23:53
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc