Не мога да получа данни Off от стария си твърд диск - Грешен Разрешения - необходимостта от предприемане на Собствеността Е, напоследък ми компютър разбил и аз загубих всичките си музика и снимки. Мислех, че всичко е мъртъв, но се сетих, че имам всичко на един стар хард диск от компютър, чието захранване излезе. Имам SATA към USB адаптер и то свързани и се обърна на глобата. Бях в състояние да получи част от музиката ми се, но само в определени файлове. Когато се опитах да отворите някоя от останалите файлове той каза, че не е имал разрешение за достъп до файловете. Отидох чрез подсказва, но не мога да разбера какво да направя. Опитах се да взема собствеността на твърдия диск, на папки, дори отделни файлове, но нищо не работи. Има ли някой знае какво да прави, защото аз ще се devestated ако аз загубих моята ваканция снимки. Благодаря ви много за помощта.
Забележка: Дискът ми беше от XP компютър и компютъра Im опитвате да преместите файлове, за да е Vista. Имам XP компютър, който може да използва, ако Vista просто навик работа. Ако тя навик работа на Изглед знаеш как да го направят работата на XP? |