menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Can't get off Údaje o mne stará pevný disk - Chybný Oprávnění - nutnost přijmout Vlastnictví

Reply

Thread Nástroje
Old 22. dubna 2009, 23:18
Nový člen skupiny

Default Can't get off Údaje o mne stará pevný disk - Chybný Oprávnění - nutnost přijmout Vlastnictví

No, nedávno můj počítač zhroutil a ztratil jsem všechny mé hudby a fotografií. Myslel jsem, že všechno bylo pryč, ale jsem si vzpomněl, že jsem měl všechno na starý pevný disk z počítače, jejichž napájení vyšel. Mám SATA na USB adaptér a je připojena a zapnuta pokuty. Byl jsem schopen dostat se z mé hudby, ale pouze v určitých souborů. Když jsem se pokusil otevřít některou z dalších souborů je řekl jsem neměl oprávnění pro přístup k souborům. Šel jsem přes výzvu, ale nemůžu zjistit, co mám dělat. Snažil jsem se vzít vlastnictví na pevném disku, složky i jednotlivé soubory, ale nic pracoval. Ví někdo, co dělat, protože bych se devestated pokud Ztratila jsem dovolenou obrázky. Děkuji vám za vaši pomoc.

Poznámka: Tento pevný disk byl z XP počítač a počítač Im snaží přesunout soubory je Vista. Mám XP počítače, které bych mohl použít, pokud Vista prostě zvyklý pracovat. Pokud je zvyklý pracovat na průhled víte jak to je práce na XP?
Old 23. dubna 2009, 04:35
Dárce Skupina

Default Can't get off Údaje o mne stará pevný disk - Chybný Oprávnění - nutnost přijmout Vlastnictví

Už trochu číst tady a uvidíme, jestli to pomůže.

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.