Can't get off Údaje o mne stará pevný disk - Chybný Oprávnění - nutnost přijmout Vlastnictví
No, nedávno můj počítač zhroutil a ztratil jsem všechny mé hudby a fotografií. Myslel jsem, že všechno bylo pryč, ale jsem si vzpomněl, že jsem měl všechno na starý pevný disk z počítače, jejichž napájení vyšel. Mám SATA na USB adaptér a je připojena a zapnuta pokuty. Byl jsem schopen dostat se z mé hudby, ale pouze v určitých souborů. Když jsem se pokusil otevřít některou z dalších souborů je řekl jsem neměl oprávnění pro přístup k souborům. Šel jsem přes výzvu, ale nemůžu zjistit, co mám dělat. Snažil jsem se vzít vlastnictví na pevném disku, složky i jednotlivé soubory, ale nic pracoval. Ví někdo, co dělat, protože bych se devestated pokud Ztratila jsem dovolenou obrázky. Děkuji vám za vaši pomoc.
Poznámka: Tento pevný disk byl z XP počítač a počítač Im snaží přesunout soubory je Vista. Mám XP počítače, které bych mohl použít, pokud Vista prostě zvyklý pracovat. Pokud je zvyklý pracovat na průhled víte jak to je práce na XP?
|