Δεν είναι δυνατή η εύρεση των δεδομένων Off My Old Hard Drive - Λάθος Permissions - Ανάγκη ανάληψης της κατοχής Λοιπόν, πρόσφατα τον υπολογιστή μου τράκαρε και έχασα όλη μου τη μουσική και φωτογραφίες. Νόμιζα ότι όλα ήταν φύγει αλλά θυμήθηκα ότι είχα τα πάντα για ένα παλιό σκληρό δίσκο από έναν υπολογιστή του οποίου η τροφοδοσία έσβησαν. Έχω ένα sata να USB Adapter και αυτό συνδέεται και ανοίγουν με το πρόστιμο. Μπόρεσα να πάρω λίγο από τη μουσική μου off αλλά μόνο σε ορισμένα αρχεία. Όταν προσπάθησε να ανοίξει οποιοδήποτε από τα άλλα αρχεία που είπε ότι δεν έχει δικαίωμα πρόσβασης στα αρχεία. Διάβασα προσεκτικά τις υποδείξεις αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι να κάνω. Προσπάθησα να αναλάβει την κατοχή του σκληρού δίσκου, το φάκελο, έστω και μεμονωμένα αρχεία, αλλά τίποτα δεν λειτούργησε. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνουμε γιατί θα ήμουν devestated αν έχασα μου διακοπές εικόνες. Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας.
Σημείωση: Το σκληρό δίσκο μου ήταν από ένα υπολογιστή XP και του υπολογιστή Im προσπαθώντας να μετακινήσετε τα αρχεία να είναι Vista. Έχω ένα XP για τα οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μόνο αν Vista wont δουλειά. Αν συνηθίζει εργασίες για vista ξέρεις πώς μπορεί να λειτουργήσει σε XP; |