manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Ne može dobiti Data Off My Old Hard Drive - Pogrełan Dopuštenja - potrebno Vlasništvo

Reply

Thread Tools
Old 22 tra 2009, 23:18
Novi član grupe

Default Ne može dobiti Data Off My Old Hard Drive - Pogrełan Dopuštenja - potrebno Vlasništvo

Pa, u zadnje vrijeme moj računalo pala, a ja izgubio sve moje glazbe i slika. Mislio sam da sve je nestalo, ali ja sjetio da sam imao sve na stari hard disk iz računala čiji napajanje iziđe. Imam SATA na USB adapter i to povezan i uključen u redu. Sam bio u mogućnosti da biste dobili neke od mojih glazbenih off ali samo u određenim datotekama. Kada sam pokušao otvoriti bilo koje druge datoteke, rekao je on sam nije imao dozvolu za pristup datotekama. JA je otišao kroz vas ali ne mogu shvatiti što treba činiti. Pokušala sam preuzeti vlasništvo nad hard disk, mape, čak i pojedinačne datoteke, ali ništa radili. Se bilo tko znati što učiniti jer ja bi se devestated ako Izgubio sam odmor slike. Puno vam hvala za vaša pomoć.

Napomena: Moje je hard disk s XP računala i računalne Im težak to premjestiti datoteke je Vista. Imam XP računalo koje sam mogao koristiti ako Vidik pravedan navika funkcionirati. Ako je rad na vidik navika da li vi znati kako to izraditi Internet funkcionirati na XP?
Old 23 tra 2009, 04:35
Donatorska Grupa

Default Ne može dobiti Data Off My Old Hard Drive - Pogrełan Dopuštenja - potrebno Vlasništvo

Jeste malo čitati ovdje i je li ovo pomaže.

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Nešto nije u redu s mojim Hard Drive cheesepuff General Hardware Chat 12 13. travanj 2009 14:21
Prijenos podataka s tvrdog diska na UNUTARNJI VANJSKI Hard Drive. XPC465 Drives & Izmjenjivi mediji 1 3. ožujak 2009 06:46
Tvrdi disk u Dopuštenja Vista? Haun Windows Operating Systems 1 28. prosinac 2008 19:08
Pomoć preuzimanja podataka iz starih hard disk sls2k8 Drives & Izmjenjivi mediji 16 29. veljača 2008 08:29
Zašto ne mogu pristupiti podacima na moj hard disk? j323mo Drives & Izmjenjivi mediji 3 31 siječanj 2008 23:53
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.