Ne može dobiti Data Off My Old Hard Drive - Pogrełan Dopuštenja - potrebno Vlasništvo Pa, u zadnje vrijeme moj računalo pala, a ja izgubio sve moje glazbe i slika. Mislio sam da sve je nestalo, ali ja sjetio da sam imao sve na stari hard disk iz računala čiji napajanje iziđe. Imam SATA na USB adapter i to povezan i uključen u redu. Sam bio u mogućnosti da biste dobili neke od mojih glazbenih off ali samo u određenim datotekama. Kada sam pokušao otvoriti bilo koje druge datoteke, rekao je on sam nije imao dozvolu za pristup datotekama. JA je otišao kroz vas ali ne mogu shvatiti što treba činiti. Pokušala sam preuzeti vlasništvo nad hard disk, mape, čak i pojedinačne datoteke, ali ništa radili. Se bilo tko znati što učiniti jer ja bi se devestated ako Izgubio sam odmor slike. Puno vam hvala za vaša pomoć.
Napomena: Moje je hard disk s XP računala i računalne Im težak to premjestiti datoteke je Vista. Imam XP računalo koje sam mogao koristiti ako Vidik pravedan navika funkcionirati. Ako je rad na vidik navika da li vi znati kako to izraditi Internet funkcionirati na XP? |