פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

לא ניתן קבל נתונים כיבוי של כוננים קשיחים הישן שלי - לא נכון הרשאות - צריך לקחת בעלות

Reply

שרשרת כלים
Old 22 אפריל 2009, 23:18
קבוצת חברות חדשות

Default לא ניתן קבל נתונים כיבוי של כוננים קשיחים הישן שלי - לא נכון הרשאות - צריך לקחת בעלות

ובכן, לאחרונה המחשב שלי קרס ואני איבדתי את כל המוזיקה שלי והתמונות. חשבתי הכל נעלם, אבל אני זוכר את כל מה שיש לי על הכונן הקשיח הישן מהמחשב מי החשמל יצא. יש לי מתאם USB ל SATA והוא מחובר ו מופעלת בסדר. הייתי יכול לקבל קצת את המוסיקה שלי, אלא רק קבצים מסוימים. כאשר ניסיתי לפתוח את כל הקבצים האחרים זה אמר לא היה לי הרשאות גישה לקבצים. עברתי את ההנחיות אבל אני לא יכול להבין מה לעשות. ניסיתי לקחת בעלות על הכונן הקשיח, את התיקיות, גם קבצים נפרדים אבל שום דבר לא עובד. מישהו יודע מה לעשות, כי אני יהיה devestated אם איבדתי את החופשה תמונות. תודה רבה על העזרה שלך.

הערה: הדיסק הקשיח שלי היה מ XP המחשב והמחשב Im מנסה להעביר את הקבצים היא Vista. יש לי XP במחשב שבו אני יכול להשתמש ב Vista רק אם הרגל עבודה. אם הוא רגיל לעבוד על Vista האם אתה יודע איך לגרום לזה לעבוד על XP?
Old 23 אפריל 2009, 04:35
קבוצת תורמים

Default לא ניתן קבל נתונים כיבוי של כוננים קשיחים הישן שלי - לא נכון הרשאות - צריך לקחת בעלות

יש לך קצת לקרוא כאן ולראות אם זה עוזר.

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
משהו לא בסדר עם כונן קשיח cheesepuff כללי חומרה צ 'אט 12 13 אפריל 2009 14:21
העברת נתונים מ פנימית קשה לנסוע כונן קשיח חיצוני. XPC465 כוננים & נשלפת 1 3rd מרץ 2009 06:46
כונן קשיח הרשאות ב-Vista?? Haun מערכות ההפעלה Windows 1 -28 דצמבר 2008 19:08
עזרה באחזור נתונים הישנה הכונן הקשיח sls2k8 כוננים & נשלפת 16 29 פבר 2008 08:29
מדוע אני לא יכול לגשת אל הנתונים על הכונן הקשיח שלי? j323mo כוננים & נשלפת 3 31 ינואר 2008 23:53
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.