Can't Get Data pie manas Old Hard Drive - Wrong Permissions - Nepieciešamība veikt īpašuma Nu, pēdējā laikā mana datora avarēja un es zaudēju visu manu mūziku un attēlus. Es domāju, ka viss bija pazudis, bet es atcerējos, ka man bija viss par veco cieto disku no datoram, kura barošanas izgāja ārā. Man sata to usb adapteri un to saistīts un ieslēgta fine. Man bija iespēja iegūt kādu manu mūziku izslēgts, bet tikai atsevišķos failos. Kad es mēģināju atvērt kādu no citiem failiem, to es teicu, nebija atļauja piekļūt failiem. Es devos cauri liek, bet es nesaprotu, ko darīt. Es mēģināju uzņemties atbildību par cietā diska, mapes, pat atsevišķus failus, bet nekas nestrādā. Vai kāds zina, ko darīt, jo es būtu devestated ja es pazaudēju savu atvaļinājumu attēlus. Thank you very much for your help.
Piezīme: Mans cietais disks bija no XP datora un datoru Im mēģina pārvietot failus ir Vista. Man ir XP, kuru es varētu lietot, ja Vista vienkārši paradums strādāt. Ja tas paradis darbu Vista jūs zināt, kā, lai tā darbotos uz XP? |