Dane Can't Get Off of My Old Hard Drive - Wrong Uprawnienia - konieczność podjęcia Własność Cóż, ostatnio mój komputer uległ awarii i straciłem wszystkie moje muzyczne i zdjęcia. Myślałam, że wszystko było odszedł, ale pamiętać, że miałem wszystko na starym dysk twardy z komputera, którego zasilanie wyszedł. Mam SATA do USB i podłączony i włączony grzywny. Byłem w stanie uzyskać od mojej muzyki, ale tylko w niektórych plików. Kiedy próbował otworzyć jakikolwiek inny to powiedział, że plików nie ma pozwolenia na dostęp do plików. Byłem poprzez monity, ale nie mogę dowiedzieć się, co robić. Próbowałem przejąć na własność twardy dysk, foldery, a nawet pojedynczych plików, ale nie pracował. Czy ktoś wie co robić, bo byłoby devestated jeśli Zgubiłem moje wakacje zdjęcia. Dziękuję bardzo za pomoc.
Uwaga: Mój dysk twardy był z XP i komputer Im próbujesz przenieść plików jest Vista. Mam XP, który mógłby wykorzystać, jeśli tylko Vista wont pracy. Jeśli prace nad wont Vista Czy wiesz, w jaki sposób to działa na XP? |