menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Can't get off Údaje o mne stará pevný disk - Chybný Privilégiá - potrebu prijať Vlastníctvo

Reply

Thread Tools
Old 22. apríla 2009, 23:18
Nový člen skupiny

Default Can't get off Údaje o mne stará pevný disk - Chybný Privilégiá - potrebu prijať Vlastníctvo

No, nedávno môj počítač zhroutil a stratil som všetky mojej hudby a fotografií. Myslel som, že všetko bolo preč, ale jsem si vzpomněl, že som mal všetko na starý pevný disk z počítača, ktorých napájanie vyšiel. Mám SATA na USB adaptér a je pripojená a zapnutá pokuty. Bol som schopný dostať sa z mojej hudby, ale len v určitých súborov. Keď som sa pokúsil otvoriť niektorú z ďalších súborov je povedal som nemal oprávnenie pre prístup k súborom. Išiel som cez výzvu, ale nemôžem zistiť, čo mám robiť. Snažil som sa vziať vlastníctva na pevnom disku, zložky i jednotlivé súbory, ale nič pracoval. Vie niekto, čo robiť, pretože by som sa devestated ak Stratila som dovolenku obrázky. Ďakujem vám za vašu pomoc.

Poznámka: Tento pevný disk bol z XP počítač a počítač Im snažia presunúť súbory je Vista. Mám XP počítače, ktoré by som mohol použiť, ak Vista jednoducho zvyknutý pracovať. Ak je zvyknutý pracovať na priehľad viete ako to je práca na XP?
Old 23. apríla 2009, 04:35
Darcu Skupina

Default Can't get off Údaje o mne stará pevný disk - Chybný Privilégiá - potrebu prijať Vlastníctvo

Už trochu čítaj tady a uvidíme, či to pomôže.

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Niečo sa deje s mojím Pevný disk cheesepuff Všeobecné Hardware Chat 12 13. apríla 2009 14:21
Prenos dát z interný pevný disk do externého pevného disku. XPC465 Drives & Removable Media 1 3. marca 2009 06:46
Pevný disk Privilégium v Vista? Haun Operačné systémy Windows 1 28. decembra 2008 19:08
Pomoc načítanie dát zo starého disku sls2k8 Drives & Removable Media 16 29. februára 2008 08:29
Prečo nemôžem prístup k dátam na mojom pevnom disku? j323mo Drives & Removable Media 3 31. január 2008 23:53
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.