Can't get off Údaje o mne stará pevný disk - Chybný Privilégiá - potrebu prijať Vlastníctvo No, nedávno môj počítač zhroutil a stratil som všetky mojej hudby a fotografií. Myslel som, že všetko bolo preč, ale jsem si vzpomněl, že som mal všetko na starý pevný disk z počítača, ktorých napájanie vyšiel. Mám SATA na USB adaptér a je pripojená a zapnutá pokuty. Bol som schopný dostať sa z mojej hudby, ale len v určitých súborov. Keď som sa pokúsil otvoriť niektorú z ďalších súborov je povedal som nemal oprávnenie pre prístup k súborom. Išiel som cez výzvu, ale nemôžem zistiť, čo mám robiť. Snažil som sa vziať vlastníctva na pevnom disku, zložky i jednotlivé súbory, ale nič pracoval. Vie niekto, čo robiť, pretože by som sa devestated ak Stratila som dovolenku obrázky. Ďakujem vám za vašu pomoc.
Poznámka: Tento pevný disk bol z XP počítač a počítač Im snažia presunúť súbory je Vista. Mám XP počítače, ktoré by som mohol použiť, ak Vista jednoducho zvyknutý pracovať. Ak je zvyknutý pracovať na priehľad viete ako to je práca na XP? |