az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Veri Benim Eski Sabit Disk Kapalı ve - Yanlış İzinler'i alın Cannot - Mülkiyet yapılması gereken

Reply

Konu Araçları
Old 22 Nisan 2009, 23:18
Yeni Üye Grubu

Evet, son zamanlarda benim bilgisayar düştü ve ben bütün müzik ve resim kaybettim. Herşeyi gitti sandım ama ben kimin güç kaynağı çıkıp bir bilgisayar eski bir sabit disk üzerinde her şey vardı hatırladım. Ben adaptör usb ve bağlı ve hassas açık bir şeytan var. Bazı müzik kapalı ancak belirli dosyaları yalnızca almak mümkün oldu. Ben izinsiz dosyaların erişim zorunda söyledi diğer dosyaları açmak için çalıştı. Ben ister ama ne yapacağınızı ne olduğunu tahmin edemezler geçti. Ben sabit disk sahipliğini almaya çalıştım, klasörler, hatta tek tek dosyalar sadece çalıştı. Herkes eğer benim tatil resimleri kaybettim çünkü devestated olur ne yapılması gerektiğini biliyor mu. Çok yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz.

Not: Benim sabit disk bir XP bilgisayar ve bilgisayar Im için dosya taşımak için çalışıyor Vista olduğunu. Ben eğer Vista sadece alışkanlık iş hangi kullanabilirsiniz bir XP var. Vista üzerinde alışkanlık iş Eğer bir XP üzerinde çalışması için biliyor musun?
Old 23 Nisan 2009, 04:35
Bağış Grubu

Biraz okudunuz mu burada Bu yardımcı olur ve görün.

Benim Sistemi: Ev Yapı

İşlemci (ler):
AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz
Anakart:
Asus M2V Rev 1.
RAM hafıza:
4GB (3.25gb görünür)
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Ses Kartı:
5,1 Reatek On-Board
Sabit Disk (ler):
250 GB SATA ve 400gb SATA
Optik Sürücü (ler):
Pioneer, 110 x 2
Case / PSU:
Stok / 550w Sessiz
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate 7 x64 x32/Windows
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından