![]() |
|
| |||
| |||
| Είμαι προσπαθεί να βάλει ένα φάκελο στα Windows XP και όταν προσπαθώ να επιλέξετε οτιδήποτε πάνω από 30 θέσεις (στην περίπτωση αυτή, τα τραγούδια) και κάντε δεξί κλικ για να κοπεί / διαγραφή / etc φάκελο σταματά να ανταποκρίνεται ή de-κλικ τους για μένα. Είμαι, επίσης, χρησιμοποιώντας ένα φορητό υπολογιστή, εφόσον αυτό βοηθά. Μπορώ να το κάνετε αυτό σε άλλο υπολογιστή μου, γιατί δεν μπορώ να κάνω εδώ; Υπάρχει κάποιος τρόπος για να επιλέξετε περισσότερα στοιχεία, χωρίς αυτό συμβαίνει; Ευχαριστώ, Zach |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τα ανεπιθύμητα στοιχεία που περιλαμβάνονται στο TOC μεγάλων λέξη 2007 doc | Schnauzer4 | Office Suites & Εφαρμογές | 7 | 19 Οκτ 2008 16:52 |
| Χρειάζεστε συμβουλές και αν τα στοιχεία αυτά είναι συμβατά, παρακαλούμε γρήγορη ματιά! | paul4skin | Γενική Συζήτηση Hardware | 13 | 22η Σεπ 2008 11:49 |
| Πώς να επιλέξει ένα Motherboard | icu222much | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 9 Ιουν 2008 14:10 |
| Παρακαλώ μπορείτε να με βοηθήσετε να επιλέξουν έναν κατάλληλο server μου για τις μικρές επιχειρήσεις | vishy01234 | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 2η Ιουν 2008 19:04 |
| Εργασιών ενδείξεις / εξαφάνιση | Zack | Λειτουργικά συστήματα Windows | 9 | 30 Αυγ 2007 10:58 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |