![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Bandau išvalyti Windows XP aplanke ir Bandant pasirinkti ką nors daugiau kaip 30 dalykų (šiuo atveju dainas) ir dešiniuoju pelės klavišu, norėdami sumažinti / pašalinti / etc kataloge nebeatsako arba de paspaudimus jiems už mane. Aš taip pat naudojant nešiojamąjį kompiuterį, jei tas padeda. Aš galiu tai padaryti dėl kitų savo kompiuteryje, tai kodėl aš negaliu čia? Ar yra koks nors būdas pasirinkite daugiau elementų, tačiau tai vyksta? Ačiū, Zach |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Nereikalingus elementus pasirodo TOC didelių Word 2007 doc | Schnauzer4 | Office Suites & Applications | 7 | 19 spalis 2008 16:52 |
| Reikia patarimo, jei šie straipsniai yra suderinami, prašome greitai ieškoti! | paul4skin | General Hardware Chat | 13 | 22 rugsėjis 2008 11:49 |
| Kaip pasirinkti Motherboard | icu222much | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 9 birželis 2008 14:10 |
| Prašome galite man padėti pasirinkti atitinkamą serverį mano smulkiam verslui | vishy01234 | General Hardware Chat | 3 | 2 birželis 2008 19:04 |
| Taskbar daiktai Leidžiami / Nykstantis | Zack | Windows "operacinės sistemos | 9 | Rugpjūtis 30, 2007 10:58 |
| Temos įrankiai | |
| |