![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Snažím sa uklidit priečinok vo Windows XP a keď sa pokúsi vybrať niečo cez 30 položiek (v tomto prípade piesní) a kliknite pravým tlačidlom myši, aby sa znížila / zmazať / etc zložky reagovať alebo de-kliknutie je pre mňa. Som tiež pomocou notebooku, či to pomohlo. Nemůžu to na mojom druhom počítači, tak prečo by som nemohol tu? Existuje nejaký spôsob, ako vybrať viac položiek, bez toho, aby to deje? Vďaka, Zach |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Môj systém: Domov Kompiluje
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nechcené položky uvedené v TOC veľké slovo 2007 doc | Schnauzer4 | Office & Aplikácie | 7 | 19. októbra 2008 16:52 |
| Potrebujete poradiť, ak tieto položky sú kompatibilné, prosím rýchlo pozrieť! | paul4skin | Všeobecné Hardware Chat | 13 | 22. September 2008 11:49 |
| Ako vybrať základnú dosku | icu222much | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 9. jún 2008 14:10 |
| Prosím, môžete mi pomôcť vybrať vhodný server pre moje malé podniky | vishy01234 | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 2. júna 2008 19:04 |
| Panelu položky uvedené / zasúvacej | Zack | Operačné systémy Windows | 9 | 30. augusta 2007 10:58 |
| Thread Tools | |
| |