![]() |
|
| |||
| |||
| Windows XP'de bir klasör temizlemek ve çalışıyorum ben 30 öğeler Bu durumda şarkı () ve sağ tıklama üzerinde herhangi bir şey için kesme / etc klasörü veya yanıt vermiyor silmek-seçmek için girişim yaz için tıklar. Eğer yardımcı olur da bir dizüstü bilgisayar kullanıyorum. Ben başka bir bilgisayarda, yapabilirsiniz Bunu neden burada değil? Bu olay olmadan daha fazla öğe seçmek için herhangi bir yolu var mı? Teşekkürler, Zach |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Benim Sistemi: Ev Yapı
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Benzer Konular | ||||
| Iplik | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Istenmeyen öğeleri TOC büyük kelimenin görünmesini 2007 doktor | Schnauzer4 | Office Suites & Uygulamalar | 7 | 19. Ekim 2008 16:52 |
| Need tavsiye eğer bu öğeleri uyumlu, lütfen hızlı bak! | paul4skin | Genel Donanım Sohbet | 13 | 22. Eylül 2008 11:49 |
| Nasıl Bir Anakart için | icu222much | CPU'lar Anakartlar & RAM | 5 | 9. Haziran 2008 14:10 |
| Lütfen bana küçük işletme için uygun bir sunucu seçin yardımcı olabilir | vishy01234 | Genel Donanım Sohbet | 3 | 2. Haziran 2008 19:04 |
| Görev Çubuğu Öğeler çıkan / yok | Zack | Windows İşletim Sistemleri | 9 | 30. Ağustos 2007 10:58 |
| Konu Araçları | |
| |