![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα σπίτι χτισμένο υπολογιστή που έχει χρησιμοποιηθεί πριν από πολλαπλές οθόνες. Έχω 2x 9600gt σε ΕΒΓΑ 680i. SLI δεν έχει ενεργοποιηθεί. Όταν πηγαίνω σε απεικόνιση ιδιότητες, που όλοι τη ρύθμιση και κάντε κλικ εφαρμόζεται. απλώς επαναφέρει όλες τις ρυθμίσεις και την παρακολούθηση δεν είναι ακόμα επισυνάπτεται ... Δεν έχω ιδέα ποιο είναι το πρόβλημα ή η λύση, οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ, Άριστα |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| IE Κατάψυξη UP - Πολλαπλές μηχανές - πολλαπλά λειτουργικά συστήματα | ehsankhan | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 1 | 9 Ιουν 2009 12:42 |
| Θέλετε να κάνετε Custom Εμφανίζει για σας G15; Κοίτα αυτό!! | cheesepuff | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 21 Φεβ 2009 16:47 |
| Εμφάνιση ρυθμίσεις αλλαγή μετά την επανεισαγωγή εκκίνησης | P5200 | Γενικά Λογισμικό Chat | 7 | 28 Οκτ 2008 19:57 |
| Ρυθμίσεις Εμφάνισης | devita23 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 11 Νοε 2007 06:18 |
| Λόγος Display Settings αλλαγή; | casselle | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 3ης Σεπτεμβρίου 2007 01:31 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |