mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Nevar iestatīt displeja uzstādījumus vairākiem displejiem

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 6, 2009, 15:23
New Member Group

Default Nevar iestatīt displeja uzstādījumus vairākiem displejiem

Man ir mājas iebūvētu dators, kas izlietojis vairākas rāda pirms tam. Man ir 2x 9600GT uz evga 680i. SLI nav iespējota.

kad es ieiet displeja īpašības, kas visu nosaka un noklikšķiniet uz Lietot. tā tikai atgriež visus iestatījumus un kontrolēt vēl nav pievienots ...

Man nav ne jausmas kāda problēma vai risinājums, any help būtu appreciated.

Pateicība,
Pulksteņa mehānisms
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
IE Saldēšana UP - Multiple mašīnas - Multiple operētājsistēmas ehsankhan Web pārlūkprogrammas un FTP klienti 1 Jūnijs 9, 2009 12:42
Vēlaties padarīt Custom Displays Jūsu G15? Paskaties uz to!! cheesepuff General Software Čats 2 21 februāris 2009 16:47
Displeja uzstādījumi pārmaiņām pēc atkārtotas boot P5200 General Software Čats 7 28 oktobris 2008 19:57
Displeja iestatījumi devita23 Graphics Cards & Monitors 1 11 novembris 2007 06:18
Iemesls Displeja iestatījumi mainās? casselle Windows Operating Systems 4 3 septembris, 2007 01:31
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.