rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Nie można ustawić ustawienia wyświetlania dla wielu wyświetlaczy

Reply

Narzędzia wątku
Old 6. czerwiec 2009, 15:23
Nowe państwa grupy

Default Nie można ustawić ustawienia wyświetlania dla wielu wyświetlaczy

Mam w domu komputer, który zbudował używane przed wielu wyświetlaczy. Mam 2x 9600gt na evga 680i. SLI nie jest aktywna.

kiedy pójdę do wyświetlania właściwości, należy ustawić wszystkie ustawienia i kliknij przycisk Zastosuj. po prostu resetuje wszystkie ustawienia i monitora nie jest jeszcze dołączony ...

Nie mam pojęcia, w czym jest problem i rozwiązanie, każda pomoc będzie doceniona.

Dzięki,
Clockwork
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
IE Marznący UP - Wiele maszyn - Wiele systemów operacyjnych ehsankhan Przeglądarki WWW i FTP Klienci 1 9. czerwca 2009 12:42
Chcesz Marka niestandardowy Wyświetla za G15? Spójrz na to! cheesepuff Ogólne Oprogramowanie Czat 2 21 luty 2009 16:47
Ustawienia wyświetlacza zmienić po ponownym rozruchu P5200 Ogólne Oprogramowanie Czat 7 28 października 2008 19:57
Ustawienia wyświetlania devita23 Monitory i karty graficzne 1 11 listopad 2007 06:18
Powód Zmiana ustawień ekranu? casselle Windows Operating Systems 4 3-cia Wrz 2007 01:31
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.