![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam w domu komputer, który zbudował używane przed wielu wyświetlaczy. Mam 2x 9600gt na evga 680i. SLI nie jest aktywna. kiedy pójdę do wyświetlania właściwości, należy ustawić wszystkie ustawienia i kliknij przycisk Zastosuj. po prostu resetuje wszystkie ustawienia i monitora nie jest jeszcze dołączony ... Nie mam pojęcia, w czym jest problem i rozwiązanie, każda pomoc będzie doceniona. Dzięki, Clockwork |
![]() |
|
| Zakładki |
Podobne wątki | ||||
| Wątek | Thread Starter | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| IE Marznący UP - Wiele maszyn - Wiele systemów operacyjnych | ehsankhan | Przeglądarki WWW i FTP Klienci | 1 | 9. czerwca 2009 12:42 |
| Chcesz Marka niestandardowy Wyświetla za G15? Spójrz na to! | cheesepuff | Ogólne Oprogramowanie Czat | 2 | 21 luty 2009 16:47 |
| Ustawienia wyświetlacza zmienić po ponownym rozruchu | P5200 | Ogólne Oprogramowanie Czat | 7 | 28 października 2008 19:57 |
| Ustawienia wyświetlania | devita23 | Monitory i karty graficzne | 1 | 11 listopad 2007 06:18 |
| Powód Zmiana ustawień ekranu? | casselle | Windows Operating Systems | 4 | 3-cia Wrz 2007 01:31 |
| Narzędzia wątku | |
| |