![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет. Аз съм като проблем при зареждане от USB стик или си, или моя USB твърд диск с Windows XP Pro. моя BIOS е настроен да позволи USB начално и прозорци успешно копия на файлове, необходими по време на първоначалната настройка. След като файловете са били копирани на шофиране и рестартиране на компютъра ми тогава опити за зареждане от USB (Windows XP товаренето на екрана се появява за 4 секунди, а след това замръзва) и винаги съм получите тази грешка "типичен BSOD" техническа информация: *** STOP: 0x0000007B (Oxf78A2524, 0xc0000034, 0x00000000, 0x00000000) I havent инсталирани никакви нови хардуерни освен за 1 Концертен DDR овен, но взех го, за да сте сигурни, че това wasn't проблема, а аз все още се BSOD. Моля ви, някой знае какво става? Това е много досадно. Преди време бях в състояние да стартирате от моето USB HDD, който е 60 GB, сега получавам тази грешка при опит за зареждане от USB HDD или USB Stick и двамата са признати в BIOS. Аз не разполагат с IDE HDD, нито флопи диск. Има ли някакви средства за диагностика I могат да използват за тест, за да види дали всичко в моя компютър е липса? Бях в състояние да вземе двата USB устройства на приятели hosue и те са признати настрана от тях вече са признати в моя BIOS. Благодарности |
|
| |||
| |||
| Е, обмисля ли се и двете устройства, с друг компютър и работи добре, води ме да се твърди, че нещо не е наред с вашия USB шината. Аз ще се опитам друг USB хъб от PCI устройство, и да видим, че ако ви поправя проблем. |
|
| |||
| |||
| Бихте ли се съмнявате има нещо специфично наред с моето USB хъб? защото кара работи добре в момента, както и всичко останало включени в тях. |
|
| |||
| |||
| Имах предвид * автобус * |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Обувка-Up Проблем - Windows XP Home или XP Media Edition Не Обувка | elanorbreton | Windows операционни системи | 3 | 2-ри октомври 2009 година 15:10 |
| Windows XP Home Edition НЯМА ДА BOOT? (Трябва да отворите Boot.ini) | ryannathans | Windows операционни системи | 12 | 11 Юли 2009 07:42 |
| BSoD на Лаптоп Обувка | MJM | Лаптопи, Mobiles & текст | 0 | 19 Юни 2009 07:13 |
| Не зареждане устройство налични стачка F1 да опитаме обувка F2 за настройка на комунални услуги - инсталиране на жаргон | hbees888 | Windows операционни системи | 1 | 25 май 2009 г. 23:01 |
| Dual Обувка Сега XP приучавам Обувка NTLDR Отсъствуващ | trayde | Windows операционни системи | 4 | 18 Март 2009 07:07 |
| Нишка Инструменти | |
| |