menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Není možné zavést systém z USB HDD + Thumbdrive (BSOD)

Reply

Thread Nástroje
Old 27 března 2009, 08:06
Člen Skupina

Default Není možné zavést systém z USB HDD + Thumbdrive (BSOD)

ahoj.

Mám problém se zaváděním z USB klíčenky můj, nebo moje usb disk pomocí Windows XP Pro. můj bios je nastaven, aby umožnily usb boot a Windows úspěšně kopíruje soubory potřebné při počátečním nastavení. Po soubory byly zkopírovány do mechaniky a restartuje můj počítač pak pokusí bootovat z USB (Windows XP ložné obrazovka po dobu 4 sekund, potom zamrzne) a vždycky jsem si to chybu

"Typickým BSOD"

technické údaje:

*** STOP: 0x0000007B (Oxf78A2524, 0xc0000034, 0x00000000, 0x00000000)

I havent nainstalován jakýkoli nový hardware s výjimkou 1 GIG DDR RAM, ale vzal jsem si to, abyste se ujistili, že tento problém wasn't a já stále BSOD.

Prosím, někdo vědět, co se děje? To je opravdu otravné. A zatímco nedávno jsem byl schopen zavést systém z mého USB HDD, který je 60 GB, nyní mám tuto chybu při pokusu o boot z USB HDD nebo USB Stick a jak jsou uznány v BIOSu. Nemám IDE HDD, ani disketovou mechaniku. Existují nějaké diagnostické nástroje mohu použít pro test, aby zjistili, zda něco v mém počítači se nedaří? Byl jsem schopen přijmout oba USB disky s přáteli hosue a jsou obě uznány stranou od nich již uznán v mé bios.

Díky
Old 29. března 2009, 20:40
Nový člen skupiny

No, s ohledem na vás vzal obě zařízení k jinému počítači a pracoval v pořádku, mě vede k domněnce, že je něco špatně s USB sběrnice. Chtěl bych zkusit dostat další USB rozbočovač z PCI zařízení, a viděli, zda to řeší váš problém.
Old 29. března 2009, 21:40
Člen Skupina

by se domníváte, že je něco špatného na mé konkrétně usb hub? disky, protože funguje právě teď, stejně jako cokoliv jiného zapojen do nich.
Old 29. března 2009, 21:59
Člen Skupina

Myslel jsem autobus * *
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Boot-Up Problem - Windows XP Home nebo Windows XP Media Edition nerozpoznává Zavádecí elanorbreton Operační systémy Windows 3 2.října 2009 15:10
Windows XP Home Edition NELZE BOOT? (Potřeba přístupu Boot.ini) ryannathans Operační systémy Windows 12 11. července 2009 07:42
BSoD na Laptop Zavádecí MJM Notebooky, Mobily a PDA 0 19. června 2009 07:13
No boot zařízení stávku f1 na f2 boot opakujte pro nastavení utility - Cant instalovat hbees888 Operační systémy Windows 1 25. května 2009 23:01
Duální Boot Now XP zvyklý Zavádecí NTLDR Chybí trayde Operační systémy Windows 4 18. března 2009 07:07
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.