![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ahoj. Mám problém se zaváděním z USB klíčenky můj, nebo moje usb disk pomocí Windows XP Pro. můj bios je nastaven, aby umožnily usb boot a Windows úspěšně kopíruje soubory potřebné při počátečním nastavení. Po soubory byly zkopírovány do mechaniky a restartuje můj počítač pak pokusí bootovat z USB (Windows XP ložné obrazovka po dobu 4 sekund, potom zamrzne) a vždycky jsem si to chybu "Typickým BSOD" technické údaje: *** STOP: 0x0000007B (Oxf78A2524, 0xc0000034, 0x00000000, 0x00000000) I havent nainstalován jakýkoli nový hardware s výjimkou 1 GIG DDR RAM, ale vzal jsem si to, abyste se ujistili, že tento problém wasn't a já stále BSOD. Prosím, někdo vědět, co se děje? To je opravdu otravné. A zatímco nedávno jsem byl schopen zavést systém z mého USB HDD, který je 60 GB, nyní mám tuto chybu při pokusu o boot z USB HDD nebo USB Stick a jak jsou uznány v BIOSu. Nemám IDE HDD, ani disketovou mechaniku. Existují nějaké diagnostické nástroje mohu použít pro test, aby zjistili, zda něco v mém počítači se nedaří? Byl jsem schopen přijmout oba USB disky s přáteli hosue a jsou obě uznány stranou od nich již uznán v mé bios. Díky |
|
| |||
| |||
| No, s ohledem na vás vzal obě zařízení k jinému počítači a pracoval v pořádku, mě vede k domněnce, že je něco špatně s USB sběrnice. Chtěl bych zkusit dostat další USB rozbočovač z PCI zařízení, a viděli, zda to řeší váš problém. |
|
| |||
| |||
| by se domníváte, že je něco špatného na mé konkrétně usb hub? disky, protože funguje právě teď, stejně jako cokoliv jiného zapojen do nich. |
|
| |||
| |||
| Myslel jsem autobus * * |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Boot-Up Problem - Windows XP Home nebo Windows XP Media Edition nerozpoznává Zavádecí | elanorbreton | Operační systémy Windows | 3 | 2.října 2009 15:10 |
| Windows XP Home Edition NELZE BOOT? (Potřeba přístupu Boot.ini) | ryannathans | Operační systémy Windows | 12 | 11. července 2009 07:42 |
| BSoD na Laptop Zavádecí | MJM | Notebooky, Mobily a PDA | 0 | 19. června 2009 07:13 |
| No boot zařízení stávku f1 na f2 boot opakujte pro nastavení utility - Cant instalovat | hbees888 | Operační systémy Windows | 1 | 25. května 2009 23:01 |
| Duální Boot Now XP zvyklý Zavádecí NTLDR Chybí | trayde | Operační systémy Windows | 4 | 18. března 2009 07:07 |
| Thread Nástroje | |
| |