Δεν είναι δυνατή η εκκίνηση από USB HDD + Thumbdrive (BSOD) γεια σου.
Έχω ένα πρόβλημα από την εκκίνηση είτε μου usb stick, ή μου usb σκληρό δίσκο χρησιμοποιώντας το Windows XP Pro. μου BIOS έχει ρυθμιστεί να επιτρέπει usb εκκίνησης, και τα παράθυρα με επιτυχία αντίγραφα των αρχείων που απαιτούνται κατά την αρχική εγκατάσταση. Αφού ολοκληρωθεί η αντιγραφή των αρχείων στο δίσκο και επανεκκίνηση, ο υπολογιστής μου τότε οι προσπάθειες για την εκκίνηση από το usb (Windows Xp φόρτωσης οθόνη εμφανίζεται για 4 δευτερόλεπτα, τότε παγώνει) και εγώ πάντα αυτό το λάθος
"τυπικό BSOD"
τεχνικές πληροφορίες:
*** STOP: 0x0000007B (Oxf78A2524, 0xc0000034, 0x00000000, 0x00000000)
I havent εγκατασταθεί το νέο υλικό, εκτός για 1 GIG DDR RAM, αλλά πήρα έξω για να βεβαιωθείτε ότι αυτό wasn't το πρόβλημα και εξακολουθώ να λάβετε BSOD.
Παρακαλώ, κάποιος ξέρει whats going on? Αυτό είναι πραγματικά εξοργιστικό. Πριν από λίγο καιρό ήμουν σε θέση να ξεκινήσουν από ένα USB HDD μου που είναι 60 GB, τώρα να βρω αυτό το σφάλμα κατά την προσπάθεια εκκίνησης από USB HDD ή USB Stick και είναι αναγνωρισμένη τόσο στο BIOS. Δεν έχω μια IDE HDD, δεν οδηγό δισκέτας. Υπάρχουν εργαλεία διαγνωστικής να μπορώ να χρησιμοποιήσω για τη δοκιμή για να δούμε αν κάτι στον υπολογιστή μου αδυνατεί; Ήμουν σε θέση να λαμβάνουν και οι δύο μονάδες δίσκου USB σε φίλους hosue και είναι αναγνωρισμένη τόσο πέρα από αυτές που ήδη αναγνωρίζονται στο bios μου.
Ευχαριστώ |