manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Cannot boot from USB HDD + Thumbdrive (BSOD)

Reply

Thread Tools
Old 27 ožujak 2009, 08:06
Member Group

zdravo.

Imam problema sa bilo booting moj USB stick, ili moj usb hard disk koristeći Windows XP Pro. moj BIOS je postavljen kako bi se omogućilo usb boot, i prozori su uspješno kopira datoteke potrebne tijekom početnog postavljanja. Nakon što su datoteke kopiraju na disk i ponovo pokrene, a zatim moj računalo pokušaja to čizma from usb (Windows Xp pojavi loading ekran za 4 sekunde, a zatim freezes) i ja uvijek dobiti ovaj greška

"tipicna BSOD"

Tehničke informacije:

*** STOP: 0x0000007B (Oxf78A2524, 0xc0000034, 0x00000000, 0x00000000)

JA luka instaliran neki novi hardver, osim za 1 harpun DDR RAM-a, ali sam ju je izvukao da biste bili sigurni da to nije problem, a ja još uvijek dobiti BSOD.

Molim, bilo tko znati što se događa? Ovo je stvarno peckav. A prije dok sam bio u mogućnosti to čizma from moj USB HDD kojih je 60 GB, a sada ću dobiti ovaj greška našto težak to čizma from USB HDD ili USB Stick i obje priznaju u bios. Nemam IDE HDD, ni floppy drive. Ima li kakvih dijagnostika alati mogu koristiti za testiranje da li je išta u mom računalu ne uspijeva? Sam bio u mogućnosti da se oba USB Pogoni u prijatelje hosue i oni su oba priznata izdvaja od njih već priznata u svom BIOS-a.

Hvala
Old 29. ožujak 2009, 20:40
Novi član grupe

Pa, s obzirom na koju je uzeo oba uređaja na drugi kompjuter i oni radili u redu, vodi me da vjerujem Nešto nije u redu sa vašim USB sabirnice. Ja bih probati uzimajući drugi USB koncentrator s PCI uređaj, a ako vidite da popravlja svoj problem.
Old 29. ožujak 2009, 21:40
Member Group

da li bi osumnjičeni ima nešto posebno u redu s moje usb koncentrator? jer fino pogoni rade upravo sada, kao i sve drugo priključen na njih.
Old 29. ožujak 2009, 21:59
Member Group

JA međuvrijeme * * autobus
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.