![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| zdravo. Imam problema sa bilo booting moj USB stick, ili moj usb hard disk koristeći Windows XP Pro. moj BIOS je postavljen kako bi se omogućilo usb boot, i prozori su uspješno kopira datoteke potrebne tijekom početnog postavljanja. Nakon što su datoteke kopiraju na disk i ponovo pokrene, a zatim moj računalo pokušaja to čizma from usb (Windows Xp pojavi loading ekran za 4 sekunde, a zatim freezes) i ja uvijek dobiti ovaj greška "tipicna BSOD" Tehničke informacije: *** STOP: 0x0000007B (Oxf78A2524, 0xc0000034, 0x00000000, 0x00000000) JA luka instaliran neki novi hardver, osim za 1 harpun DDR RAM-a, ali sam ju je izvukao da biste bili sigurni da to nije problem, a ja još uvijek dobiti BSOD. Molim, bilo tko znati što se događa? Ovo je stvarno peckav. A prije dok sam bio u mogućnosti to čizma from moj USB HDD kojih je 60 GB, a sada ću dobiti ovaj greška našto težak to čizma from USB HDD ili USB Stick i obje priznaju u bios. Nemam IDE HDD, ni floppy drive. Ima li kakvih dijagnostika alati mogu koristiti za testiranje da li je išta u mom računalu ne uspijeva? Sam bio u mogućnosti da se oba USB Pogoni u prijatelje hosue i oni su oba priznata izdvaja od njih već priznata u svom BIOS-a. Hvala |
|
| |||
| |||
| Pa, s obzirom na koju je uzeo oba uređaja na drugi kompjuter i oni radili u redu, vodi me da vjerujem Nešto nije u redu sa vašim USB sabirnice. Ja bih probati uzimajući drugi USB koncentrator s PCI uređaj, a ako vidite da popravlja svoj problem. |
|
| |||
| |||
| da li bi osumnjičeni ima nešto posebno u redu s moje usb koncentrator? jer fino pogoni rade upravo sada, kao i sve drugo priključen na njih. |
|
| |||
| |||
| JA međuvrijeme * * autobus |