kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Nem Boot from USB HDD + Thumbdrive (BSOD)

Reply

Téma eszközök
Old Március 27, 2009, 08:06
Csoport tagja

helló.

Én egy problémát Indítás USB vagy én, vagy én usb merevlemezt használó Windows XP Pro. én BIOS beállítás, amely lehetővé teszi az USB indítást, és a Windows sikeresen másolat fájlokat van szükség a kezdeti beállítását. Miután a fájlok másolása a gépjárművezetéshez és újraindult, a számítógépet, majd megpróbálja elindítani a usb (Windows XP loading képernyő 4 másodpercig, majd lefagy), és én mindig ezt a hibát

"tipikus BSOD"

technikai információ:

*** STOP: 0x0000007B (Oxf78A2524, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000)

I havent telepített bármilyen új hardvert, kivéve az 1 GIG DDR RAM, de én azt el, hogy az wasn't a problémát, és én még mindig BSOD.

Kérem, valaki tudja, mi folyik itt? Ez nagyon bosszantó. Egy ideje tudtam indítani én USB HDD, ami 60 GB-os, most én kap ez hiba mikor kipróbálás-hoz csomagtartó-ból USB HDD vagy USB Stick és mindkettő ismeri a BIOS. Én nem egy IDE HDD, sem floppy meghajtót. Vannak-e olyan diagnosztikai eszközök használata tudom, hogy teszteljék, hogy ha valami az én számítógép nem? Tudtam, hogy két USB-meghajtók a barátokhoz hosue, és ezek mind elismert eltekintve azok a már elismert, az én BIOS.

Köszönöm
Old Március 29 2009, 20:40
Új tag Csoport

Nos, ha figyelembe vette a két eszköz egy másik számítógép és a működtek jól vezet elhinni, valami baj van az USB busz. Azt próbálj másik USB hub egy PCI-eszközt, és nézd meg, hogy meghatározza a szóban forgó problémát.
Old Március 29 2009, 21:40
Csoport tagja

azt gyanítja, hogy van valami baj, én kifejezetten USB hub? mert az vezeti jól működik most, és bármi más csatlakoztatva őket.
Old Március 29 2009, 21:59
Csoport tagja

Úgy értettem * buszparkoló *
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.