![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| helló. Én egy problémát Indítás USB vagy én, vagy én usb merevlemezt használó Windows XP Pro. én BIOS beállítás, amely lehetővé teszi az USB indítást, és a Windows sikeresen másolat fájlokat van szükség a kezdeti beállítását. Miután a fájlok másolása a gépjárművezetéshez és újraindult, a számítógépet, majd megpróbálja elindítani a usb (Windows XP loading képernyő 4 másodpercig, majd lefagy), és én mindig ezt a hibát "tipikus BSOD" technikai információ: *** STOP: 0x0000007B (Oxf78A2524, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000) I havent telepített bármilyen új hardvert, kivéve az 1 GIG DDR RAM, de én azt el, hogy az wasn't a problémát, és én még mindig BSOD. Kérem, valaki tudja, mi folyik itt? Ez nagyon bosszantó. Egy ideje tudtam indítani én USB HDD, ami 60 GB-os, most én kap ez hiba mikor kipróbálás-hoz csomagtartó-ból USB HDD vagy USB Stick és mindkettő ismeri a BIOS. Én nem egy IDE HDD, sem floppy meghajtót. Vannak-e olyan diagnosztikai eszközök használata tudom, hogy teszteljék, hogy ha valami az én számítógép nem? Tudtam, hogy két USB-meghajtók a barátokhoz hosue, és ezek mind elismert eltekintve azok a már elismert, az én BIOS. Köszönöm |
|
| |||
| |||
| Nos, ha figyelembe vette a két eszköz egy másik számítógép és a működtek jól vezet elhinni, valami baj van az USB busz. Azt próbálj másik USB hub egy PCI-eszközt, és nézd meg, hogy meghatározza a szóban forgó problémát. |
|
| |||
| |||
| azt gyanítja, hogy van valami baj, én kifejezetten USB hub? mert az vezeti jól működik most, és bármi más csatlakoztatva őket. |
|
| |||
| |||
| Úgy értettem * buszparkoló * |