פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

אין אפשרות boot from USB HDD + Thumbdrive (BSOD)

Reply

שרשרת כלים
Old 27 מרס 2009, 08:06
חבר קבוצת

Default אין אפשרות boot from USB HDD + Thumbdrive (BSOD)

שלום.

אני נתקל בבעיה באתחול משני המקל שלי USB או כונן קשיח USB את השימוש ב-Windows XP Pro. את ה-BIOS מוגדר לאפשר אתחול USB ו-Windows בהצלחה עותקים הקבצים הנחוצים במהלך תוכנית ההתקנה הראשונית. לאחר שהקבצים הועתקו אל הכונן ו מחדש, את המחשב שלי ולאחר מכן מנסה לאתחל מ USB (Windows XP יופיע מסך הטעינה של 4 שניות, לאחר מכן ההקפאה) וגם אני תמיד מקבל את הודעת השגיאה

"טיפוס BSOD"

מידע טכני:

*** STOP: 0x0000007B (Oxf78A2524, 0xc0000034, 0x00000000, 0x00000000)

אני havent מותקנים כל החומרה החדשה למעט 1 חלטורה DDR רם, אבל לקחתי את זה כדי לוודא כי wasn't את הבעיה ואני עדיין מקבל BSOD.

בבקשה, מישהו יודע מה קורה? זה באמת מרגיז. לפני זמן הייתי מסוגל אתחול מ USB HDD שלי וזה 60 GB, עכשיו אני מקבל את הודעת השגיאה כאשר מנסים אתחול מ USB HDD או USB Stick ושניהם הם מוכרים ב-BIOS. אין לי IDE HDD, ולא כונן תקליטונים. האם יש כלי אבחון אני יכול להשתמש כדי בדוק אם משהו במחשב שלי הוא נכשל? הייתי יכול לקחת את שני כונני USB לחברים hosue והם שניהם מוכרים בצד מהם כבר הכיר את ה-BIOS.

תודה
Old 29 מרץ 2009, 20:40
קבוצת חברות חדשות

ובכן, אתה שוקל לקח את שני התקנים למחשב אחר והם עבדו בסדר, מוביל אותי להאמין שיש משהו לא בסדר עם USB האוטובוס. אני ינסה להגיע אחר USB לרכזת מתוך התקן PCI, ולראות אם זה פותר את הבעיה.
Old 29 מרץ 2009, 21:40
חבר קבוצת

האם הייתם חושדים שיש משהו לא בסדר עם במיוחד USB לרכזת שלי? כי את נוסעת לעבוד בסדר עכשיו, וכן כל דבר אחר לתוך פקוק אותם.
Old 29 מרץ 2009, 21:59
חבר קבוצת

התכוונתי * אוטובוס *
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Boot-Up הבעיה - Windows XP Home או XP Media Edition לא אתחול elanorbreton מערכות ההפעלה Windows 3 2 אוקטובר 2009 15:10
Windows XP Home Edition לא BOOT? (צריך לגשת Boot.ini) ryannathans מערכות ההפעלה Windows 12 11th יולי 2009 07:42
BSoD על Laptop אתחול MJM מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 0 19th יוני 2009 07:13
לא זמין התקן האתחול שביתה F1 לנסות שוב אתחול של תוכנית ההתקנה של תוכנית השירות F2 - צביעות להתקין hbees888 מערכות ההפעלה Windows 1 ה -25 במאי 2009 23:01
Dual Boot XP עכשיו wont אתחול NTLDR חסר trayde מערכות ההפעלה Windows 4 18 מרץ 2009 07:07
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.