![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| שלום. אני נתקל בבעיה באתחול משני המקל שלי USB או כונן קשיח USB את השימוש ב-Windows XP Pro. את ה-BIOS מוגדר לאפשר אתחול USB ו-Windows בהצלחה עותקים הקבצים הנחוצים במהלך תוכנית ההתקנה הראשונית. לאחר שהקבצים הועתקו אל הכונן ו מחדש, את המחשב שלי ולאחר מכן מנסה לאתחל מ USB (Windows XP יופיע מסך הטעינה של 4 שניות, לאחר מכן ההקפאה) וגם אני תמיד מקבל את הודעת השגיאה "טיפוס BSOD" מידע טכני: *** STOP: 0x0000007B (Oxf78A2524, 0xc0000034, 0x00000000, 0x00000000) אני havent מותקנים כל החומרה החדשה למעט 1 חלטורה DDR רם, אבל לקחתי את זה כדי לוודא כי wasn't את הבעיה ואני עדיין מקבל BSOD. בבקשה, מישהו יודע מה קורה? זה באמת מרגיז. לפני זמן הייתי מסוגל אתחול מ USB HDD שלי וזה 60 GB, עכשיו אני מקבל את הודעת השגיאה כאשר מנסים אתחול מ USB HDD או USB Stick ושניהם הם מוכרים ב-BIOS. אין לי IDE HDD, ולא כונן תקליטונים. האם יש כלי אבחון אני יכול להשתמש כדי בדוק אם משהו במחשב שלי הוא נכשל? הייתי יכול לקחת את שני כונני USB לחברים hosue והם שניהם מוכרים בצד מהם כבר הכיר את ה-BIOS. תודה |
|
| |||
| |||
| ובכן, אתה שוקל לקח את שני התקנים למחשב אחר והם עבדו בסדר, מוביל אותי להאמין שיש משהו לא בסדר עם USB האוטובוס. אני ינסה להגיע אחר USB לרכזת מתוך התקן PCI, ולראות אם זה פותר את הבעיה. |
|
| |||
| |||
| האם הייתם חושדים שיש משהו לא בסדר עם במיוחד USB לרכזת שלי? כי את נוסעת לעבוד בסדר עכשיו, וכן כל דבר אחר לתוך פקוק אותם. |
|
| |||
| |||
| התכוונתי * אוטובוס * |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Boot-Up הבעיה - Windows XP Home או XP Media Edition לא אתחול | elanorbreton | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 2 אוקטובר 2009 15:10 |
| Windows XP Home Edition לא BOOT? (צריך לגשת Boot.ini) | ryannathans | מערכות ההפעלה Windows | 12 | 11th יולי 2009 07:42 |
| BSoD על Laptop אתחול | MJM | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 0 | 19th יוני 2009 07:13 |
| לא זמין התקן האתחול שביתה F1 לנסות שוב אתחול של תוכנית ההתקנה של תוכנית השירות F2 - צביעות להתקין | hbees888 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | ה -25 במאי 2009 23:01 |
| Dual Boot XP עכשיו wont אתחול NTLDR חסר | trayde | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 18 מרץ 2009 07:07 |
| שרשרת כלים | |
| |