![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| labas. Turiu problema atsisiuntimas iš bet mano usb stick, arba mano USB disko naudodami Windows XP Pro. mano BIOS yra nustatyta, kad USB boot, ir "Windows sėkmingai kopijuoja failus reikia per pradinė konfigūracija. Po failai buvo nukopijuoti į diską ir iš naujo paleisti, mano kompiuteryje tada bando paleisti iš USB (Windows XP krovimo langas ir 4 sekundės, tuomet pakimba) ir gaunu klaidos "tipiškas BSOD" techninė informacija: *** STOP: 0x0000007B (Oxf78A2524, 0xc0000034, 0x00000000, 0x00000000) I havent įdiegta bet kokia nauja įranga, išskyrus 1 GIG DDR RAM, bet man jis paėmė jį, kad įsitikintų, kad wasnt problema ir aš vis dar BSOD. Please, anybody know whats going on? Tai tikrai erzina. Seniai galėjau paleisti iš mano USB HDD yra 60 GB, dabar gaunu klaida bandant paleisti iš USB HDD arba USB Stick ir abu yra pripažintas BIOS. Neturiu IDE HDD, nei diskelių įrenginį. Ar yra nors diagnostikos galiu naudoti bandymų siekiant patikrinti, ar kas nors iš mano kompiuterio nepavyksta? Galėjau būti tiek USB diskus draugus hosue ir jie abu yra pripažintas žemę iš jų jau pripažinti savo BIOS. Ačiū |
|
| |||
| |||
| Na, atsižvelgiant į jūsų paėmė ir prietaisus į kitą kompiuterį, ir jie dirbo gerai, verčia mane manyti, yra kažkas negerai su USB magistralės. Norėčiau pabandyti gauti kitą USB hub nuo PCI, ir pamatysite, jeigu nustato, kad jūsų problemą. |
|
| |||
| |||
| Ar galite įtarti kažkas konkrečiai negerai su mano USB Hub? nes diskai work fine dabar, taip pat kas nors kitas prijungtas prie jų. |
|
| |||
| |||
| Aš norėjau * * autobusas |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Boot-up Problema - Windows XP Home ar Windows XP Media Edition nėra Įkėlimo | elanorbreton | Windows "operacinės sistemos | 3 | 2 spalis, 2009 15:10 |
| Windows XP Home Edition WON'T BOOT? (Reikia naudotis Boot.ini) | ryannathans | Windows "operacinės sistemos | 12 | 11 liepa 2009 07:42 |
| BSOD ant Laptop Įkėlimo | MJM | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 0 | Birželis 19, 2009 07:13 |
| Nr įkrovos prietaisu galima rasti F1 pakartotinai dėl Utility parametrų F2 Boot - Cant įdiegti | hbees888 | Windows "operacinės sistemos | 1 | Gegužė 25, 2009 23:01 |
| Dabar Dual boot XP Wont Įkėlimo Trūksta NTLDR rinkmenos | trayde | Windows "operacinės sistemos | 4 | Kovas 18, 2009 07:07 |
| Temos įrankiai | |
| |