![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
witaj.
Mam problem z uruchomieniem mojego albo USB Stick lub USB mojego dysku twardego za pomocą Windows XP Pro. mój BIOS jest ustawiony, aby umożliwić usb rozruchu i okna skutecznie kopiuje pliki potrzebne podczas wstępnej konfiguracji. Po pliki zostały skopiowane na dysk i ponownym uruchomieniu komputera, moje próby uruchamiania z USB (Windows XP pojawia się ekran ładowania do 4 sekund, a następnie zawiesza się) i zawsze błąd "typowych BSOD" informacje techniczne: *** STOP: 0x0000007B (Oxf78A2524, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000) I havent zainstalowane wszelki nowy sprzęt z wyjątkiem 1 GIG DDR RAM, ale i wziął ją, aby upewnić się, że problem wasnt a ja wciąż BSOD. Proszę anybody know whats going on? To naprawdę denerwujące. A jednocześnie temu udało mi się uruchomić z moim USB HDD, która wynosi 60 GB, teraz błąd podczas próby uruchamiania z USB HDD lub USB Stick i oba są w BIOS. Nie mam IDE HDD, ani stacji dyskietek. Czy istnieją jakieś narzędzia diagnostyczne mogę użyć do badania, aby sprawdzić, czy coś w moim komputerze nie jest? Byłem w stanie podjąć zarówno dyski USB do przyjaciół i hosue są zarówno uznane oprócz nich już uznanych w moim BIOS. Dzięki |
|
|
|||
|
|||
|
Cóż, biorąc zrobienia zarówno urządzenia do innego komputera i pracował dobrze, prowadzi mnie do zdaniem jest coś nie tak z magistrali USB. Chciałbym spróbować uzyskanie innego koncentratora USB od urządzenia PCI, i sprawdzić, czy poprawki problemu.
|
|
|
|||
|
|||
|
Czy istnieje coś podejrzanego specjalnie źle z moim koncentrator USB? ponieważ dyski pracy grzywny teraz, jak wszystko inne podłączone do nich.
|
|
|
|||
|
|||
|
I meant autobus * *
|