menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Nie je možné zaviesť systém z USB HDD + Thumbdrive (BSOD)

Reply

Thread Tools
Old 27 marca 2009, 08:06
Člen Skupina

Default Nie je možné zaviesť systém z USB HDD + Thumbdrive (BSOD)

ahoj.

Mám problém so zavádzaním z USB kľúčenky môj, alebo moje usb disk pomocou Windows XP Pro. môj bios je nastavený, aby umožnili usb boot a Windows úspešne kopíruje súbory potrebné pri počiatočnom nastavení. Po súbory boli skopírované do mechaniky a restartuje môj počítač potom pokúsi bootovat z USB (Windows XP ložnej obrazovka po dobu 4 sekúnd, potom zamrzne) a vždycky jsem si to chybu

"Typickým BSOD"

technické údaje:

*** STOP: 0x0000007B (Oxf78A2524, 0xc0000034, 0x00000000, 0x00000000)

I havent nainštalovaný akýkoľvek nový hardware s výnimkou 1 GIG DDR RAM, ale vzal som si to, aby ste sa uistili, že tento problém wasn'ta a já stále BSOD.

Prosím, niekto vedieť, čo sa deje? To je naozaj otravné. A zatiaľ čo nedávno som bol schopný zaviesť systém z môjho USB HDD, ktorý je 60 GB, teraz mám túto chybu pri pokuse o boot z USB HDD alebo USB Stick a ako sú uznané v BIOSu. Nemám IDE HDD, ani disketovú mechaniku. Existujú nejaké diagnostické nástroje môžem použiť pre test, aby zistili, či niečo v mojom počítači sa nedarí? Bol som schopný prijať obe USB disky s priateľmi hosue a sú obe uznané stranou od nich už uznaný v mojej bios.

Vďaka
Old 29. marca 2009, 20:40
Nový člen skupiny

No, so zreteľom na vás vzal obe zariadenia k inému počítaču a pracoval v poriadku, ma vedie k domnienke, že je niečo zle s USB zbernice. Chtěl bych skúsiť dostať ďalšie USB rozbočovač z PCI zariadenia, a videli, či to rieši váš problém.
Old 29. marca 2009, 21:40
Člen Skupina

by sa domnievate, že je niečo zlého na mojej konkrétne usb húb? disky, pretože funguje práve teraz, rovnako ako čokoľvek iného zapojený do nich.
Old 29. marca 2009, 21:59
Člen Skupina

Myslel som autobus * *
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Boot-Up Problem - Windows XP Home alebo Windows XP Media Edition nerozoznáva Zavádzacia elanorbreton Operačné systémy Windows 3 2.října 2009 15:10
Windows XP Home Edition NELZE BOOT? (Potreba prístupu Boot.ini) ryannathans Operačné systémy Windows 12 11. júla 2009 07:42
BSOD na Laptop Zavádzacia MJM Notebooky, Mobily a PDA 0 19. júna 2009 07:13
No boot zariadenia štrajk f1 na f2 boot opakujte pre nastavenie utility - Cant inštalovať hbees888 Operačné systémy Windows 1 25. mája 2009 23:01
Duálny Boot Now XP zvyknutý Zavádzacia NTLDR Chýba trayde Operačné systémy Windows 4 18. marca 2009 07:07
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.