![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ahoj. Mám problém so zavádzaním z USB kľúčenky môj, alebo moje usb disk pomocou Windows XP Pro. môj bios je nastavený, aby umožnili usb boot a Windows úspešne kopíruje súbory potrebné pri počiatočnom nastavení. Po súbory boli skopírované do mechaniky a restartuje môj počítač potom pokúsi bootovat z USB (Windows XP ložnej obrazovka po dobu 4 sekúnd, potom zamrzne) a vždycky jsem si to chybu "Typickým BSOD" technické údaje: *** STOP: 0x0000007B (Oxf78A2524, 0xc0000034, 0x00000000, 0x00000000) I havent nainštalovaný akýkoľvek nový hardware s výnimkou 1 GIG DDR RAM, ale vzal som si to, aby ste sa uistili, že tento problém wasn'ta a já stále BSOD. Prosím, niekto vedieť, čo sa deje? To je naozaj otravné. A zatiaľ čo nedávno som bol schopný zaviesť systém z môjho USB HDD, ktorý je 60 GB, teraz mám túto chybu pri pokuse o boot z USB HDD alebo USB Stick a ako sú uznané v BIOSu. Nemám IDE HDD, ani disketovú mechaniku. Existujú nejaké diagnostické nástroje môžem použiť pre test, aby zistili, či niečo v mojom počítači sa nedarí? Bol som schopný prijať obe USB disky s priateľmi hosue a sú obe uznané stranou od nich už uznaný v mojej bios. Vďaka |
|
| |||
| |||
| No, so zreteľom na vás vzal obe zariadenia k inému počítaču a pracoval v poriadku, ma vedie k domnienke, že je niečo zle s USB zbernice. Chtěl bych skúsiť dostať ďalšie USB rozbočovač z PCI zariadenia, a videli, či to rieši váš problém. |
|
| |||
| |||
| by sa domnievate, že je niečo zlého na mojej konkrétne usb húb? disky, pretože funguje práve teraz, rovnako ako čokoľvek iného zapojený do nich. |
|
| |||
| |||
| Myslel som autobus * * |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Boot-Up Problem - Windows XP Home alebo Windows XP Media Edition nerozoznáva Zavádzacia | elanorbreton | Operačné systémy Windows | 3 | 2.října 2009 15:10 |
| Windows XP Home Edition NELZE BOOT? (Potreba prístupu Boot.ini) | ryannathans | Operačné systémy Windows | 12 | 11. júla 2009 07:42 |
| BSOD na Laptop Zavádzacia | MJM | Notebooky, Mobily a PDA | 0 | 19. júna 2009 07:13 |
| No boot zariadenia štrajk f1 na f2 boot opakujte pre nastavenie utility - Cant inštalovať | hbees888 | Operačné systémy Windows | 1 | 25. mája 2009 23:01 |
| Duálny Boot Now XP zvyknutý Zavádzacia NTLDR Chýba | trayde | Operačné systémy Windows | 4 | 18. marca 2009 07:07 |
| Thread Tools | |
| |