![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| здраво. Имам проблема са било боотинг мој УСБ стицк, или мој усб хард диск користећи Уиндоус КСП Про. мој БИОС је постављен како би се омогућило усб боот, и прозори су успешно копира датотеке потребне током почетног постављања. Након што су датотеке копирају на диск и поново покрене, а затим мој рачунар покушаја то чизма фром усб (Уиндоус Ксп појави лоадинг екран за 4 секунде, а затим фреезес) и ја увек добити данашји грешка "типична БСОД" Техничке информације: *** СТОП: 0кс0000007Б (Оксф78А2524, 0ксц0000034, 0кс00000000, 0кс00000000) ЈА уточиште инсталиран неки нови хардвер, осим за 1 харпун ДДР РАМ-а, али сам ју је извукао да бисте били сигурни да то није проблем, а ја још увек добити БСОД. Молим, било ко да зна шта се дешава? Ово је стварно узнемирујући. А пре док сам био у могућности за чизма из мој УСБ ХДД којих је 60 ГБ, а сада ћу добити данашји грешка нашто тежак за чизма из један УСБ ХДД или УСБ Стицк и обе признају у БИОС-. Немам ИДЕ ХДД, ни флоппы дриве. Има ли каквих дијагностика алати могу користити за тестирање да ли је било што у мом рачунару не успева? Сам био у могућности да се оба УСБ Погони у пријатеље хосуе и они су оба призната издваја од њих већ призната у свом БИОС-а. Хвала |
|
| |||
| |||
| Па, с обзиром на коју је узео оба уређаја на други компјутер и они радили у реду, води ме да верујем Нешто није у реду са вашим УСБ магистрале. Ја бих пробати узимајући други УСБ вори са ПЦИ уређај, а ако видите да поправља свој проблем. |
|
| |||
| |||
| да ли би осумњичени има нешто посебно у реду са моје усб вори? јер фино погони раде управо сада, као и све друго прикључен на њих. |
|
| |||
| |||
| ЈА намијењен * * аутобус |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Боот-Уп проблем - Уиндоус КСП Хоме или КСП Медиа Едитион не Боот | еланорбретон | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 2. Окт 2009 15:10 |
| Уиндоус КСП Хоме Едитион НЕЋЕ Боот? (Потреба за Аццесс Боот.ини) | рыаннатханс | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 12 | 11. јула 2009 07:42 |
| БСоД на Лаптоп Боот | МЈМ | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 0 | 19. јуна 2009 07:13 |
| Не боот уређај доступан сстрајк Ф1 да поново боот Ф2 за сетуп Утилиты - Цант инсталирате | хбеес888 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 25 мај 2009 23:01 |
| Дуал боот КСП Сада навика Боот НТЛДР Миссинг | траыде | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 18 март 2009 07:07 |
| Тхреад Тоолс | |
| |