мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Цаннот боот фром УСБ ХДД + Тхумбдриве (БСОД)

Reply

Тхреад Тоолс
Old 27. март 2009, 08:06
Мембер Гроуп

Default Цаннот боот фром УСБ ХДД + Тхумбдриве (БСОД)

здраво.

Имам проблема са било боотинг мој УСБ стицк, или мој усб хард диск користећи Уиндоус КСП Про. мој БИОС је постављен како би се омогућило усб боот, и прозори су успешно копира датотеке потребне током почетног постављања. Након што су датотеке копирају на диск и поново покрене, а затим мој рачунар покушаја то чизма фром усб (Уиндоус Ксп појави лоадинг екран за 4 секунде, а затим фреезес) и ја увек добити данашји грешка

"типична БСОД"

Техничке информације:

*** СТОП: 0кс0000007Б (Оксф78А2524, 0ксц0000034, 0кс00000000, 0кс00000000)

ЈА уточиште инсталиран неки нови хардвер, осим за 1 харпун ДДР РАМ-а, али сам ју је извукао да бисте били сигурни да то није проблем, а ја још увек добити БСОД.

Молим, било ко да зна шта се дешава? Ово је стварно узнемирујући. А пре док сам био у могућности за чизма из мој УСБ ХДД којих је 60 ГБ, а сада ћу добити данашји грешка нашто тежак за чизма из један УСБ ХДД или УСБ Стицк и обе признају у БИОС-. Немам ИДЕ ХДД, ни флоппы дриве. Има ли каквих дијагностика алати могу користити за тестирање да ли је било што у мом рачунару не успева? Сам био у могућности да се оба УСБ Погони у пријатеље хосуе и они су оба призната издваја од њих већ призната у свом БИОС-а.

Хвала
Old 29. март 2009, 20:40
Нови члан групе

Па, с обзиром на коју је узео оба уређаја на други компјутер и они радили у реду, води ме да верујем Нешто није у реду са вашим УСБ магистрале. Ја бих пробати узимајући други УСБ вори са ПЦИ уређај, а ако видите да поправља свој проблем.
Old 29. март 2009, 21:40
Мембер Гроуп

да ли би осумњичени има нешто посебно у реду са моје усб вори? јер фино погони раде управо сада, као и све друго прикључен на њих.
Old 29. март 2009, 21:59
Мембер Гроуп

ЈА намијењен * * аутобус
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Боот-Уп проблем - Уиндоус КСП Хоме или КСП Медиа Едитион не Боот еланорбретон Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 2. Окт 2009 15:10
Уиндоус КСП Хоме Едитион НЕЋЕ Боот? (Потреба за Аццесс Боот.ини) рыаннатханс Уиндоус Оператинг Сыстемс 12 11. јула 2009 07:42
БСоД на Лаптоп Боот МЈМ Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 0 19. јуна 2009 07:13
Не боот уређај доступан сстрајк Ф1 да поново боот Ф2 за сетуп Утилиты - Цант инсталирате хбеес888 Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 25 мај 2009 23:01
Дуал боот КСП Сада навика Боот НТЛДР Миссинг траыде Уиндоус Оператинг Сыстемс 4 18 март 2009 07:07
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц