![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
|||
|
|||
|
merhaba.
Ben de benim USB Stick, veya USB sabit sürücüdeki yanlısı XP Windows kullanan bir sorun boot yaşıyorum. benim BIOS'ta USB önyükleme etkinleştirmek için ayarlanır ve pencereler başarıyla kopyalarını ilk kurulum sırasında gerekli dosyaları. Sonra dosyaları sürücü ve yeniden kopyalanır sonra, benim bilgisayar sonra boot (Windows XP yükleme ekran usb aygıtındaki deneme 4 saniye, sonra donuyor görünür) ve ben bu hatayı almaya DAİMA "tipik BSOD" teknik bilgi: *** DUR: 0x0000007B (Oxf78A2524, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000) Ben 1 GIG DDR bellek dışında herhangi bir yeni donanım yüklü havent, ama emin olmak için bunu aldı, o wasnt sorunu ve hala BSOD alıyorum. Lütfen, herkes ne oluyor biliyor musun? Bu çok can sıkıcı bir durum. Bir süre benim USB HDD'den olan 60 GB, şimdi bu hata USB HDD ya da USB Stick ve her iki BIOS'unda tanınan önyükleme çalışırken bulabilirsiniz önce başardı boot. Ben, ne de disket sürücü IDE HDD yok. Bu test için kullanabileceğiniz herhangi bir teşhis araçları misiniz başarısız benim bilgisayarda herhangi bir şey görmek ister misiniz? Arkadaş hosue ve iki USB sürücüler için her ikisi de bir kenara onlardan zaten benim BIOS'unda tanınmış olma tanınan başardı. Teşekkürler |
|
|
|||
|
|||
|
Evet, başka bir bilgisayara gerek cihazlar aldı ve iyi çalıştı, düşündüğünü bana ancak USB ile bir sorun olduğunu düşünüyorsanız neden olmaktadır. Bir PCI aygıt başka bir USB hub almak, denemek ve bu düzeltmeler sorununuzu bakın.
|
|
|
|||
|
|||
|
Orada bir şey özellikle yanlış benim USB hub ile's şüpheli ki? çünkü sürücüler şimdi de başka bir şey yolunda doğru iş onları takılı.
|
|
|
|||
|
|||
|
i * * otobüs anlamı
|