менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Не може завантажитися з USB HDD + флешка (BSOD)

Reply

Різьба Інструменти
Old 27 2009 березня, 08:06
Член групи

Здравствуйте.

У мене виникають проблеми із завантаженням ні моєї USB Stick, чи мій USB жорсткий диск за допомогою Windows XP Pro. мій BIOS встановлений на завантаження дозволять USB, і Windows успішної копії файлів, необхідних під час початкового настроювання. Після файли були скопійовані на жорсткий диск і запускає, мій комп'ютер потім намагається завантажитися з USB (Windows Xp завантажувального екрану з'являється на 4 секунди, а потім замерзає), і я завжди отримую помилку

"Типовий BSOD"

Технічна інформація:

*** STOP: 0x0000007B (Oxf78A2524, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000)

Я гавань встановлено нове обладнання, за винятком 1 GIG RAM DDR, але я взяв його, щоб переконатися, що Wasn't проблема, і я ще отримати BSOD.

Будь-ласка, хто-небудь знає Whats Going On? Це дійсно дратує. Якийсь час назад я була можливість завантаження з USB HDD мого яких становить 60 Гб, тепер я отримую таку помилку при спробі завантаження з USB HDD або USB Stick і обидва вони визнали в BIOS. У мене немає IDE HDD, ні дисковод. Чи є які-діагностика інструменти я можу використовувати для тест, щоб побачити якщо щось в моєму комп'ютері не вдається? Я був в змозі прийняти і USB-дисків в друзі hosue і обидва вони є визнаними в стороні від них вже визнані в моїй біографії.

Спасибо
Old 29 березня 2009, 20:40
Нові члени групи

Ну, враховуючи, приймають обидва пристрою до іншого комп'ютера, і вони працювали добре, приводить мене до думки є щось сталося з вашою автобус USB. Я хотів би спробувати отримати іншу концентратора USB з пристроїв PCI, і подивіться, чи допоможе ваша проблема.
Old 29 березня 2009, 21:40
Член групи

Ви підозрюєте щось конкретно не так з моєю USB Hub? тому, що диски чудово працювати прямо зараз, а також що-небудь ще підключено до них.
Old 29 березня 2009, 21:59
Член групи

Я мав на увазі автобусі * *
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.