![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте. У мене виникають проблеми із завантаженням ні моєї USB Stick, чи мій USB жорсткий диск за допомогою Windows XP Pro. мій BIOS встановлений на завантаження дозволять USB, і Windows успішної копії файлів, необхідних під час початкового настроювання. Після файли були скопійовані на жорсткий диск і запускає, мій комп'ютер потім намагається завантажитися з USB (Windows Xp завантажувального екрану з'являється на 4 секунди, а потім замерзає), і я завжди отримую помилку "Типовий BSOD" Технічна інформація: *** STOP: 0x0000007B (Oxf78A2524, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000) Я гавань встановлено нове обладнання, за винятком 1 GIG RAM DDR, але я взяв його, щоб переконатися, що Wasn't проблема, і я ще отримати BSOD. Будь-ласка, хто-небудь знає Whats Going On? Це дійсно дратує. Якийсь час назад я була можливість завантаження з USB HDD мого яких становить 60 Гб, тепер я отримую таку помилку при спробі завантаження з USB HDD або USB Stick і обидва вони визнали в BIOS. У мене немає IDE HDD, ні дисковод. Чи є які-діагностика інструменти я можу використовувати для тест, щоб побачити якщо щось в моєму комп'ютері не вдається? Я був в змозі прийняти і USB-дисків в друзі hosue і обидва вони є визнаними в стороні від них вже визнані в моїй біографії. Спасибо |
|
| |||
| |||
| Ну, враховуючи, приймають обидва пристрою до іншого комп'ютера, і вони працювали добре, приводить мене до думки є щось сталося з вашою автобус USB. Я хотів би спробувати отримати іншу концентратора USB з пристроїв PCI, і подивіться, чи допоможе ваша проблема. |
|
| |||
| |||
| Ви підозрюєте щось конкретно не так з моєю USB Hub? тому, що диски чудово працювати прямо зараз, а також що-небудь ще підключено до них. |
|
| |||
| |||
| Я мав на увазі автобусі * * |