![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, това просто променя от това е самостоятелно някои как. Сега имам зелен бутон на проекта и останалата част от долната лента и всички външни ръбове са сини и когато отида да се покажат в контролния панел и щракнете върху Windows класически за моята тема е това, което получавате. Тема файл може да се зарежда неопределени грешка. Файл: C \ Windows \ ресурси \ теми \ Windows класика. тема. Благодаря за всички идеи! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.kellys-korner-xp.com/top10faqs2.htm има раздел "Защо Windows XP Стил промяна Windows Classic Стил?" и предложените поправки.
| |||
| |||
| Аз мисля, че той иска сивата тема като Windows 98, можете да копирате файлове от друг XP машина и да видим дали това работи? Ако не трябва да бъде един онлайн някъде =) |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Re Активиране на Windows Via обстоятелство промяна? | bonyjoy | Windows операционни системи | 2 | 22 Юни 2009 01:39 |
| Vista и Windows 7 (RC) Тема от XP | rider200 | Windows операционни системи | 0 | 2-ро Юни 2009 19:37 |
| Windows Vista - Промяна на парола Настройване | tinkerbell | Windows операционни системи | 1 | 11 май 2009 г. 11:05 |
| Как мога да променя Windows файл потребителско име? | xAlanxEnglandx | Windows операционни системи | 1 | 28 Дек 2007 16:33 |
| Windows 2000 про продуктов ключ промяна | Омер | Windows операционни системи | 1 | 2-ро октомври 2007 05:32 |
| Нишка Инструменти | |
| |