![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, αυτό ακριβώς άλλαξε από αυτόν τον ίδιο τον τρόπο με τον οποίο ορισμένοι. τώρα έχω αρχίσει το πράσινο κουμπί και το υπόλοιπο από το κάτω μπαρ και όλα τα εξωτερικά άκρα είναι μπλε και όταν πάω για να εμφανιστεί στο πίνακα ελέγχου και κάντε κλικ παράθυρα κλασικό μου για αυτό το θέμα είναι τι να πάρω. Θέμα αρχείου δεν είναι δυνατή η φόρτωση απροσδιόριστο σφάλμα. Φάκελος: C \ windows \ πόρων \ θέματα \ windows classic. θέμα. Ευχαριστώ για οποιαδήποτε ιδέα! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.kellys-korner-xp.com/top10faqs2.htm έχει μια ενότητα με τίτλο "Γιατί τα Windows XP για να αλλάξουν στυλ κλασικό στυλ των Windows;" και πρότεινε διορθώνει.
| |||
| |||
| Νομίζω ότι θέλει τη γκρίζα θέμα όπως το Windows 98, μπορείτε να αντιγράψετε το αρχείο από ένα άλλο μηχάνημα XP και να δούμε αν αυτό λειτουργεί; Αν δεν θα πρέπει να υπάρχει ένα online κάπου =) |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Σχετικά με την ενεργοποίηση των Windows Via περίσταση Αλλαγή; | bonyjoy | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 22 Ιουν 2009 01:39 |
| Vista και Windows 7 (RC) από Theme XP | rider200 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 0 | 2η Ιουν 2009 19:37 |
| Windows Vista - Αλλαγή Password Ρύθμιση | tinkerbell | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 11η Μαΐου 2009 11:05 |
| Πώς μπορώ να αλλάξω τα Windows αρχείο όνομα χρήστη; | xAlanxEnglandx | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 28 Δεκ. 2007 16:33 |
| Windows 2000 pro-κλειδί προϊόντος αλλαγή | Omer | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 2η Οκτωβρίου 2007 05:32 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |