μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Δεν είναι δυνατή η αλλαγή από τα Windows XP θέμα κλασικό

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 26 Δεκεμβρίου 2008, 22:00
Μέλος Ομάδα

Default Δεν είναι δυνατή η αλλαγή από τα Windows XP θέμα κλασικό

Γεια σου, αυτό ακριβώς άλλαξε από αυτόν τον ίδιο τον τρόπο με τον οποίο ορισμένοι. τώρα έχω αρχίσει το πράσινο κουμπί και το υπόλοιπο από το κάτω μπαρ και όλα τα εξωτερικά άκρα είναι μπλε και όταν πάω για να εμφανιστεί στο πίνακα ελέγχου και κάντε κλικ παράθυρα κλασικό μου για αυτό το θέμα είναι τι να πάρω. Θέμα αρχείου δεν είναι δυνατή η φόρτωση απροσδιόριστο σφάλμα. Φάκελος: C \ windows \ πόρων \ θέματα \ windows classic. θέμα. Ευχαριστώ για οποιαδήποτε ιδέα!
Old 27 Δεκεμβρίου 2008, 01:31
Ομάδα Δωρητών

http://www.kellys-korner-xp.com/top10faqs2.htm έχει μια ενότητα με τίτλο "Γιατί τα Windows XP για να αλλάξουν στυλ κλασικό στυλ των Windows;" και πρότεινε διορθώνει.

Το σύστημά μου: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
Μνήμες:
Cl2 Corsair PC3200 DDR-400 2GB
Κάρτα γραφικών (ες):
nVidia Geforce 6600 512MB
Κάρτα Ήχου:
Cherry RS 6000 m πληκτρολόγιο
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s διατηρήσει
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ες):
SXGA επίπεδης οθόνης
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 27 Δεκεμβρίου 2008, 06:28
Μέλος Ομάδα

Νομίζω ότι θέλει τη γκρίζα θέμα όπως το Windows 98, μπορείτε να αντιγράψετε το αρχείο από ένα άλλο μηχάνημα XP και να δούμε αν αυτό λειτουργεί;

Αν δεν θα πρέπει να υπάρχει ένα online κάπου =)
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Σχετικά με την ενεργοποίηση των Windows Via περίσταση Αλλαγή; bonyjoy Λειτουργικά συστήματα Windows 2 22 Ιουν 2009 01:39
Vista και Windows 7 (RC) από Theme XP rider200 Λειτουργικά συστήματα Windows 0 2η Ιουν 2009 19:37
Windows Vista - Αλλαγή Password Ρύθμιση tinkerbell Λειτουργικά συστήματα Windows 1 11η Μαΐου 2009 11:05
Πώς μπορώ να αλλάξω τα Windows αρχείο όνομα χρήστη; xAlanxEnglandx Λειτουργικά συστήματα Windows 1 28 Δεκ. 2007 16:33
Windows 2000 pro-κλειδί προϊόντος αλλαγή Omer Λειτουργικά συστήματα Windows 1 2η Οκτωβρίου 2007 05:32
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.