![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav, ovo samo izmijenjen je kako samo neke. sad imam zeleni gumb Start i ostala dnu bara i svim vanjskim rubovima su plave, a kada idem na zaslonu na upravljačkoj ploči, a zatim kliknite Windows classic za moju temu je to ono što dobivam. Theme file ne mogu učitati nedefinirana pogreške. File: C \ Windows \ resurse \ themes \ windows classic. temu. Hvala za bilo koji ideja? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.kellys-korner-xp.com/top10faqs2.htm ima rubriku "Zašto Windows XP Style promijeniti na Windows Classic Style?" i predložene ispravke.
| |||
| |||
| Mislim da hoće sive teme kao što su Windows 98, možete kopirati datoteku s drugog stroja XP i vidjeti ako se to radi? Ako se to ne treba biti neki online negdje =) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Re Aktiviranje sustava Windows Preko okolnost Change? | bonyjoy | Windows Operating Systems | 2 | 22. lipnja 2009 01:39 |
| Vidik i Windows 7 (RC) Theme from XP | rider200 | Windows Operating Systems | 0 | 2. lipnja 2009 19:37 |
| Windows Vista - Promjena lozinke Namjeątanje | tinkerbell | Windows Operating Systems | 1 | 11. svibanj 2009 11:05 |
| Kako mogu promijeniti Windows datoteka korisničko ime? | xAlanxEnglandx | Windows Operating Systems | 1 | 28. prosinac 2007 16:33 |
| Windows 2000 stvarajući ključ za promjenu | Omer | Windows Operating Systems | 1 | 2 listopad 2007 05:32 |
| Thread Tools | |
| |