![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| היי, זה פשוט שונה על ידי אותו חלק של העצמי אופן. עכשיו יש לי את הכפתור הירוק להתחיל ושאר לתחתית בר החיצוני ואת כל הקצוות הם כחול כשאני הולך להציג בלוח הבקרה, ולחץ על Windows הקלאסי שלי נושא זה מה שאני מקבל. נושאים של הקובץ לא ניתן היה לטעון לא צוינה שגיאה. קובץ: C \ Windows \ Resources \ themes \ Windows קלאסית. ערכת הנושא. תודה על כל הרעיונות! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.kellys-korner-xp.com/top10faqs2.htm יש קטע "מדוע Windows XP סגנון קלאסי של Windows כדי לשנות סגנון?" והציע תיקונים.
| |||
| |||
| אני חושב שהוא רוצה האפור נושא כמו Windows 98, תוכלו להעתיק את קובץ אחר XP מכונת ולראות אם זה עובד? אם לא אמור להיות שם איפשהו מקוון אחד =) |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הפעלת מחדש את Windows באמצעות נסבה שנה? | bonyjoy | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 22 יוני 2009 01:39 |
| Vista ו-Windows 7 (RC) ערכת נושא של XP | rider200 | מערכות ההפעלה Windows | 0 | 2nd יוני 2009 19:37 |
| Windows Vista - שינוי הגדרת סיסמה | tinkerbell | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 11th מאי 2009 11:05 |
| איך אני יכול לשנות את שם המשתמש של Windows קובץ? | xAlanxEnglandx | מערכות ההפעלה Windows | 1 | -28 דצמבר 2007 16:33 |
| חלונות 2000 פרו שינוי מפתח מוצר | עומר | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 2nd אוקטובר 2007 05:32 |
| שרשרת כלים | |
| |