![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, to len zmenila je to, ako niektoré samostatne. Teraz som zelené tlačidlo Štart a zvyšok spodný bar a všetky vonkajšie hrany sú modré a keď pôjdem na zobrazenie v ovládacom paneli a kliknite na klasických okien pre mojej téma je to, čo dostanem. Téma súbor nedá načítať nešpecifikovaný chyba. File: C \ windows \ zdroje \ témy \ windows klasika. theme. Vďaka za akékoľvek nápady! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.kellys-korner-xp.com/top10faqs2.htm má sekcii "Prečo meniť štýl Windows XP na Windows Classic Style?" a požiadali o opravu.
| |||
| |||
| Myslím si, že chce, šedej tému, ako je Windows 98, môžete skopírovať súbor z iného stroja XP a videli, či to funguje? Ak sa tak nestane, že by mala byť jednou niekde on-line =) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Re Aktivácia Windows Via circumstance Zmeniť? | bonyjoy | Operačné systémy Windows | 2 | 22. júna 2009 01:39 |
| Vista a Windows 7 (RC) Téma z XP | rider200 | Operačné systémy Windows | 0 | 2. júna 2009 19:37 |
| Windows Vista - Zmeniť heslo Nastavenie | Tinkerbell | Operačné systémy Windows | 1 | 11. mája 2009 11:05 |
| Ako zmeniť systém Windows súbor užívateľské meno? | xAlanxEnglandx | Operačné systémy Windows | 1 | 28. decembra 2007 16:33 |
| Windows 2000 pre produkt kľúčových zmien | Omer | Operačné systémy Windows | 1 | 2. októbra 2007 05:32 |
| Thread Tools | |
| |